Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo za još jednu cvjetoljupku
![]() ![]() ![]() već znam da će taj vrt biti prekrasan, sa puno ljubavi ga uređuješ, tvoje curice i pomagačice su najljepši cvijetići ![]() drago mi je što mogu pratiti tvoj vrt od početka, biti ćr lijepo i zanimljivi kad se sve razbuja u proljeće, i da kamenjari u jesenjem izdanju, šumski kutak, panj, sve je prelijepo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Hvala na dobrodošlici,zlatne ste svima veliki hug (zagrljaj) ...da nadodam bezobrazno sam naime kao što vidim iz zadnje fotke zaboravila nabrojati da mi je pored ovog kamenjara sa božikovinom grmić "zlatna kiša" ..lijevo se vide moje bijela i crvena ciklamica koje se zasad još uvijek dobro drže ali ih sklanjam svaki dan u kuću. Uz terasu su tri ruže penjačice i nekoliko mini ruža, a ovdje u nizu (gdje se vidi flaša) su ruže čajevke i živica pored koju sam sama pelcala i primila se
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Zelenka, napokon sličice
![]() bit će jako animljivo pratiti tvoj vrtek ![]() a najdraži i najljepši svijeteki su i zaslužili tu titulu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ovo su moji ostali kamenjari u toj blatnjavi od vrta. Naime pola vrta je u blatu a pola u travi. Ovaj blatnjav dio je navožena zemlja taman kad su bile one velike kiše i poplave. Nismo stigli posijati travu i nije stigla izrasti. I svakim danom ja izgledam kao prase poslije sadnje
![]() ![]() A ovo je moj vrtić na panju: ![]() ![]() A ovo je moja pomagačica ![]() Ovo je uz terasu u nizu su ali se dobro ne vide bambus, lovor-višnja, duplični bijeli jorgovan (ak se primi ![]() ![]() ![]() ![]() Za danas dosta, idem sanjati. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pošto se prvi put javljam na tvoju temu poželjeću ti dobro došlicu a i ovo što sam vidjela šta imaš -mogu reč samo ma svaka ti čast ----kao što kažeš još kuća nije gotova a oko nje cviječe ..vrtići ..grmovi mogu zamisliti kako če tek da bude na proljeće - samo tako Kraljice nastavi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Dobrodošla Zelenka......bit će to lijepa okućnica.....može dalje sa sličicama...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga, ide nekako. Valjda će skoro. ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj Acer Crvenolisni smo ugrabili prošli tjedan u MBM-u u Lučkom i cijelo vrijeme vozali u kolicima po rasadniku da nam ga tko ne ugrabi
![]() ![]() Ovo je još jedan ulov iz MBM-a, moja obožavana božikovina. Kamenjar je još u nastajanju, nije bilo više financija. Društvo će mu praviti (nadam se vrlo skoro) mali četinjari. ![]() Ovo je naša srebrna jelica pobrana za 400 kunića ![]() ![]() ![]() Uz nju su u nizu to što vidite ![]() ![]() ![]() Moj žuti vatreni grm a crveni koji je puno ljepši je nestao u kompliciranom slanju slika na foto servis. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Eto, krenulo je!
Samo naprijed! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Eto, napunila nekakvu kvotu s postovima pa rekoh ajd da i ja nešto stavim iako, iskreno me je malo
![]() ![]() Pa da krenem! Ovako je izgledala naša parcela prije ičega (slikano s susjedne terase): ![]() Ovo je u proljeće prije početka gradnje, kao što vidite već je par grmova posađeno ![]() ![]() ![]() A ovo su moja najdraža i najljepša cvijetka u mom vrtu: ![]() A ovo su počeci iskopa, gradnje (naravno, glavni bageristi smo Nea i ja ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je moj prvi kamenjar (u jesenjoj varijanti): ![]() Moj omiljeni šumski kutak: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |