Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 112> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divno je,umjereno,nenapadno-sve s mjerom! prepre dobro!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
veoma elegantno,shabby mi se posebno dopao,cestitam kiki |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
A raspucavanje me najviše razočaralo.Zašto mora ispasti tako musavo?Ima li načina da ispadne čisto?Pukotine sam ispunjavala sa porpurina prahom staro zlato.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Moj najduži i najteži posao dosad.Pretvoriti prijateljici uokvireno kupaonsko ogledalo sa 4 vidljive rupe u vintage i shabby u stilu stolića i komode koju sam joj radila prije puno godina.Ona je bila idejni vođa,a ja izvođač radova.Naravno uz njenu veliku pomoć.Tu je bilo akrila,šmirglanja,salvete,laka,kontura,zlatnog pitorika itd.Žao mi je da se sva ljepota rada na ovim fotkama uopće ne vide.Npr ne vidi se da na okviru kroz bijelu probija zlatna i bordo.Uhvatila me želja da sebi prepravim ogledalo u tom stilu,samo neznam s kojim motivom.Na žalost,ruže nebi pasale u moju sobu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imaš još jednu malu,malu,a jednako skupu.Možda te čeka.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasna vesela razigrana kućica, kao da nam dolazi proljeće, a ne hladna i tmurna zima... i koja sada ptičica ne bi žaljela stanovati u ovako veseloj kućici ?! :)
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
U Zd Lumosu,ali ih više nema.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Gdje nabavljaš kućice?
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kućice su preslatke,prave kučice iz bajke!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
meni se kućice sviđaju, a šta kažu ptičice na svoj novi dom?
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kućica za ptice-bajka
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I jaam imala čudnovato "uvećano" iskustvo s mojim bocama. Mislim da su slike podešene da se sve automatski prebace na istu širinu. Kada rad poslikamo vodoravno (landscape) onda veličina izgleda ok ali kad ga fotografiramo uspravno (portret) onda se širina automatski podesi na onu od vodoravno poslikanih a dužina se srazmjerno poveća pa rad ispadne prevelik. Kada ga izrezujem u foto programu onda pazim da izrežem u omjeru 1,33:1 (obično vam se u dnu prozora vide ovi parametri dok označavate što želite izrezati, barem u večini foto programa) i onda bude ok kad ga stavim u galeriju.
|
|
![]() |
|
Sad kad gledam su sve iste veličine pa nikad neznam dali ih smanjuje moderator ili što.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kiki kučica za ptice ti je super.A ja idem sasma nešto drugo sa slikama i uspjela sam se naučiti.
|
|
![]() |
|
A mene raspameti photobucket i dimenzije slika.Npr smanjim ih sve,a na kraju mi ispadnu neke velike,a neke male.
|
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kiki tvoje me kucice raspamete
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
ma ne zna niko ovako srediti ove kucice kao ti,divno kiki ,svaka cast.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |