jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Korisnik | |
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Freeland 44 - hvala na dobrodošlici, nisam očekivala toliko zanimanje za ostić jer toliko buja da zaboravim da sam ga sama posadila. Sada se od težine raspuknuo i odozdo se opet zamlađuje.
Smail - hvala na podršci. Veliko je zadovoljstvo dijeliti nešto lijepo s drugima i stoga ću nastojati odvojiti trenutke za šetnje po prelijepim vrtovima forumaša i dopunjavanje svog friškog vrta. antonija, panda, Lantana, Retriver Sara - jako su me razveselili vaši komentari, drago mi je da vam se sviđa ! Vilmač, Fany 54 - srčeka su mi rekla sve! Emoticoni su nešto zablokirali, ali sad bi ovdje bilo puuno smajlića! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene na tvojoj temi pa da se pridružim ostalima i zaželim ti dobrodošlicu, ruže su fenomenalne a ovaj ostić
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepe ruže, a tek u kombinaciji s modrom vlasuljom...krasno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepi su ti i ruža i jasmin
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Festuca u kombinaciji s ružama je super
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
bas je sve ljepo a ostić je prekrasan :)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
dobro je da je skinuta paučina sa tvoga vrta, bio je negdje tamo iza
imaš lijepo cvijeće ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga maestral nisam dugo na forumu ali vidim da i tebe nije bilo, drago mi je da si odlučila obnoviti temu svog friškog vrta i da si slikala dok nisi dolazila na forum, ruže su ti predivne, a i ostale cviječke također, redovito ću pratiti što ima kod tebe i nadam se da više nećeš tako dugo izbivati. Pozdrav.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga maestral, dobro nam došla, krasne ruže imaš, ali ovo je moj favorit!!! Iako nisam sve stranice pregledala!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Guta Fee, Kontesaa, moon, hoya, Triša, gioiaa, Vilmač, tikvić, LOVRO - hvala što ste posjetili moj vrt i na lijepim komentarima
![]() Veće ruže i neke trajnice sam posadila prije nekoliko godina, tako da su sad odrasli grmovi. Od ove godine temeljito uređujem prostor između njih i dopunjavam preostala mjesta. Okosnice vrta su zapravo formirane i u idućih godinu-dvije-tri planiram ga "završiti". Trenutno su u njemu opet radnici, cement i ostalo, plačem nad zgaženim manjim biljčicama, i strpljivo čekam da sve prođe |
|
![]() |
|
[/QUOTE] Hoću! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bome si me dobro nasmijala s ovim presađivanjem ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Nije da kopiram, ali predivne ruže, sve u svemu , sve je predivno za jedan vrt u nastajanju!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivne ruže, trava i ostić! Obzirom da je vrt tek u nastajanju. ne mogu niti zamisliti koliko preljepih slika tek slijedi.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow krasne slikice iz friškog vrta |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Drago mi je da si napokon postavila slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Od kada sam zadnji put bila ovdje, ti si magistrirala na postavljanju slika, a bogme neka jesi, jer bi bilo šteta ne pokazati ovu ljepotu. Moj izbor su žute ruže obožavam ih.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |