Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 238239240241242 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 14:51
I sad još moram reći da su mi prekokrasne sve slikice kojima si nam dočarala radove kod tebe ovog vikenda! Dobro je da si strgala grablje (kod mene u Međimurju rekli bi "zubače") pa si onda morala saditi, vaditi, premještati cvjećke - i mi smo zato dobili niz krasnih slika!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 16:25
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Ti veliš - "zabuljio" u mene - a ja velim ZALJUBIO u tebe!!

Da bar, pa znaš kako su piloti zgodni LOL
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 16:42
Lijepo si pripremila vrt za nadolazeče zahlađenje,a onaj pilot gledao kaj ti delaš pa nije primjetio oblak i prošao kroz njega ha ha ha......Clap
Jesi li sigurna da će sukulenti preživjeti zimu vani?Confused
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 19:14
lijepo si uredila ispretumbani vrt, jako je lijep
A ja bi ovako organizirala kruzer:
ti se ukrcaš u Trstu
Riječka ekipa se ukrca u autobus za Dubrovnik
Lantana se ukrca u splitu u kruzer
Svi dođete u Dubrovnik, dok je kruzer u grčkoj obiđemo dubrovnik, na povratku se svi ukrcate za rijeku
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 19:57
Ma pretumbaj što hoćeš, ali feliciju ne diraj - predivna slikica.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 21:47
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

I sad još moram reći da su mi prekokrasne sve slikice kojima si nam dočarala radove kod tebe ovog vikenda! Dobro je da si strgala grablje (kod mene u Međimurju rekli bi "zubače") pa si onda morala saditi, vaditi, premještati cvjećke - i mi smo zato dobili niz krasnih slika!

Slažem se s Anaidinim riječima ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 22:10
kako li samo predivno izgleda tvoj plavozeleni kamenjar...krizanteme su čarobno lijepe, felicija je tako zanosna u kombinaciji s tradeskancijom, a novoposađeni sukulenti su me oduševili. Bravo OtokClap
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 23:25
Krasne slike, neba i vrta Clap. Ja mislim da je tu bilo više pilota WinkLOL Sukulenti su smile120
život je more
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2010 u 23:29

Da ne duljim i tako sam ostala bez riječi , pa od mene danas samo smile227

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 10:23
Rado svracam u tvoj vrt,obozavam tvoje sukulente ,al ipak ti njih zastiti da bi uzivali i sljedece godine ,a ova ponovljena slika mi je vauuuu,koji divan trio
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:28
Vidjet ćemo kakva će biti zima i da li će sukulenti preživjeti. Ma preživjeli su i prošlu zimu, pa će valjda i ovu.
A ima i ponešto zaliha po stepenicama i pod balkonom, moram poslikati tu gužvu. Uostalom da sve preživi, gdje bi onda sadila novo cvijeće.

I samo jedna slika - zumbuli su procvjetali

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:30
Čarolija vlada na tvom Otoku smile184!
Zamišljam njihov opojni miris ...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:32
Bravo majstorice Clap uvijek imaš neka iznenađenja, ili bi ti to preskočila zimu i odmah u proljeće Wink

život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:35
Vrlo bi rado preskočila zimu. Ne smeta mi kad je hladno, smetaju mi ovi kratki dani, ubija me mrak rano popodne
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 22:45
Prekrasno je uvijek u tvom vrtu...Ove pretumbacije su super ispale tako da kombinacija maćuhica i sukulenata izgleda Embarrassedsmile227.....Ostavljaš sukulente vani pa kod tebe će sigurno ostati živi....Ja ću neke ostaviti u vrtu neke na balkonu, pa da vidimo kako će biti....Rezerva će biti negdje na sigurnom, kao i kod tebe...WinkWink
U potpunosti se slažem s tobom u vezi preskoka zime, ne smeta ni meni
zima, ali kratki dani su mi grozni i jedva čekam da počnu biti duži...
sutra je novi dan
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 09:07
OTOK i ja bi rado preskocila zimu
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 09:09
procvijetali su, baš su lijepi, na tren su mi dočarali proljećeClap
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 13:57
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

smile73 za sve vas koji me posjećujete

I

Freeland - za utrošeno vrijeme na pregled moga vrta zaslužila si cikasicu. Imam ja njih puno, samo su prevelike za slanje. Po veliku moraš sama doći, moram pogledati u kakvom su stanju one male, pa se javim

L LOL

E to te ja pitam!!!!!  Za malu vidi jel ima a na veliku stavi ploču FREELAND, možda neko pomisli da je to ime vrste, ali ja zaista dolazim po nju ako si je tako velikodušno ponudila u zamjenu za moj trud!!!!
Ako bude bilo potrebno, za nju svaki mjesec čitam sve iz tvog vrta, a mož si mislit, ja uživam u šetnji i još dobra plača!!!!!

Velika velika smile78, ma kaj jedna  sto smile79 puta tri!!!!
Svaki mjesec do ljeta šaljem ti ovakvu plaču!!!!

BOŽE, KOLIKO SI MI ULJEPŠALA I OVAK LIJEPI SUNČAN DAN!!!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 20:01
Otok pa da se neki i smrznu, imaju oni dječice po kontinentu koji su na sigurnom, a djeca se rado vraćaju korjenima WinkLOL nema da nema LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2010 u 21:11
Otok uvijek je lijepo k tebi navratiti! I ja bi jedan preskok, ako može, odmah na proljeće, i mene ubija što su dani tako kratki, sunce mi daje polet i energiju i odmah se bolje osjećam!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 238239240241242 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.