Močvarne perunike |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koja prekrasna kolekcija!!!!!!!!!!!
Budem si i ja neko jezero izmislila, samo neznam gdje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
llav ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 14 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Sve čestitke, ovdje stvarno ima izuzetnih pimjeraka
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ,
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Prekrasna kolekcija...pravi ste sretnik...
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Hvala svima na ljepim rijecima.
@Matilda: U ovim se ljepoticama moze uzivati i kad nisu posadjena uz rub jezerca. Mogu se uzgajati i u vazi. Bitne stavari za uspjesan uzgoj u vazi su: supstrat mora biti stalno vlazan, ne smije se osusiti, mora imati kiselkastu reakciju i mora biti dobro strukturiran i plodan. Imam malu vrtlariju u kojoj cuvam svoju kolekciju a visak bilja prodajem. @Cimicifuga: Hvala. Tjekom ljeta nisam imao puno vremena za sudjelovati u diskusijama na forumu ali nadam se da cu tjekom zime biti aktivniji. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Imaš krasnu zbirku perunika i lijepo je da si nam ju pokazao.
Naročito mi se sviđaju Iris japonica Variegata i Iris pseudacorus "Flore pleno". Vjerujem da ćemo od tebe vidjeti još lijepih biljkica, a prema tvom zanimanju i hobijima, mogao bi nas i dosta toga naučiti. |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ne znam koji mi je ljepši. pravi ljepotani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Prekrasne su!
Ja imam jednu od žutih, ali mi zbog nje skoro patika završila u Dravi! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mali prikaz moje kolekcije močvarnih perunika.
Iris sibirica ![]() Iris sibirica Cambridge ![]() Iris japonica Variegata ![]() Iris wattii ![]() Iris versicolor Kermesina (con ospite) ![]() Iris pseudacorus ![]() Iris setosa Nana ( I. hookeri, I. ssp. canadensis) ![]() Iris setosa ![]() Iris ensata ![]() Iris foetidissima var. citrina ![]() Iris lousiana "Purple blue" ![]() Iris pseudacorus "Flore pleno" ![]() Iris pseudacorus "Variegata" ![]() Iris chrysographes Dark form ![]() Iris ensata Emotion ![]() Iris ensata Gipsy ![]() Iris ensata Moonlight waves ![]() Iris ensata Oase ![]() Možda Iris laevigata?!? (biljka bez imena) ![]() Ovo su moji novi hibridi: ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |