Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neven,
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I još!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo, kod nas, u VŽ, pal prvi snegec!
Skromno zasad, ali baš nas je raznježil! Par slikica slikano kod mojih, 300 m dalje nego gdje sad živim! maćuhuce pod snijegom ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Jagode, jabuke, grožđe, pa prekrasno i jestivo, a rosa na biljkama čarobne slikice.
Maca na stablu, nije jestiva, ni čarobna, ali pravi mangup.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za rosne slike
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Meni se ukrasni kelj baš posebno svidio ovaj put! A i jabukice slatke fine.. I jagodica pred Božić
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lovro, jabukice i maca su tako slatke!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
I ako je noć več poodmakla ja sa uživanjem šetkam po rosi,zanimljiva šetnja zaista,mačak prelijep kao i jabuke
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za mamu jednog malog bebača, još imaš i vremena naći pužića u vočnjaku!!!!
Bravo, za mamu, malog dobrog Lovru!!!!!! Krasne slikice, adenium je presladar, a jabuke još slađe, bit će kašice za Lovru!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anči, sjemenke sam kupila na aukciji.
Možda 30 kom, a izašli 3, jedan se ubrzo osušil, šmrc, ostali ta dva. Nedaju se! |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
jabuke izgledaju baš primamljivo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
plodovi u bojama jeseni, predivno!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mljac, mljac, izgledaju mi slasno i sočno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Evo kako smo mi vozikali jabuke u vinogradu:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pozdrav Tikvić,Moon, GF, a i svima koji šećete po rosi!
Pazite da se ne pokliznete i hooooop! Kiki-ko, radujem se poštaru! Nadam se da bude samo cvjetni paketić bet računa! Mali kaktus, kad šetaš, uzmi više jabukica, imaaaaa ih ! Na sigurnom su! Antonija, pusa tebi , a Kazi jedan veliki mijau od Nerija! Nataly, krizantema je posađena negdje u travnju! |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() Da li su ove krizanteme posađene ovu godinu ili prije? Baš su lijepe. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvij nero je prelijep, i ja imam istog zove se kazo
![]() ![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Rosa na tvojim biljkama daje poseban ugođaj gledanja, a Nero je posebno lijep
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijep mačak Nero,a kaj to tebi vani ljubičice cvatu,pa zima tek dolazi,gdje je proljeće,i malo sam gricnula slatku jabuku
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 105106107108109 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |