|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
prava zimska idila, a i kreativnost se preobudila....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Uf, kod vas više snijega neg pri nama!
Tu, u VŽ, se tek počel primati! Kolko probora i sredstvi za slikeraj! Jedva čekam koji uradak! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() |
draga moja prekrasna ti je okolina!tako je romantična.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Dragi moji posjetioci, hvala vam od srca što šećete mojim vrtekom, a mene sram bilo što vas nikad na kavicu ne pozovem. Međutim to nije razlog da vi sami ne svratite do mene, dobrodošli ste stalno, neki su i skužili di sam doma.....malo da popričamo, razmijenimo iskustva a ni praznih ruku sigurno nećete otići, ako ništa drugo bar ću vam svakom jedan pelcerčić dati (za uspomenu i dugo sjećanje)..... A jesam danas posebno raspoložena....
Na proljeće idemo dalje sa renoviranjem cijele kuće a nakon toga se nadam da ću bar nekoga od vas sresti na kavici. Poziv kod mene je iskren i od srca nakon ovih silnih renovacija.
Sve vas
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Vjenčići su ti fenomenalni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
sunčeko aranžmani su super, bravooo
![]() i mi sutra idemo po ralicu za taj mali traktor ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Brrrr, kod tebe je baš bilo hladno
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
heheh, moon, to ti je zato što skoro stalno nešto slikam ali ne stignem staviti slike.... e baš si me nasmijala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Kod tebe svega i zima i mraz i proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Vidi da je i kod tebe bilo hvadno danas ujutro
![]() Bravo za tvog svekija i za tebe,ja stalno radim kompost i vrt mi je zahvalan zbog toga
![]() Jako lijepi božičnji ukrasi
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
draga sunce pa stvarno imaš zlatne ruke.sve pohvale i za vrt i sve što napraviš svojim rukama.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
Sunceee pa još se nisam prestala diviti tvojim gredicama, tvojim kupovinama biljki a ti nas "zapljusnula" s radionicom.
A tek "gotovi proizvodi". Ma svaka čast.Prelijepo!
Jesi vrijedna imaš zlatne ruke!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
Draga Sunnceee, bravo za tebe i svekra - kompost je odlična stvar - ja ga imam i zaista jako obogaćuje zemlju kad ga dodam u proljeće ili kad god nešto sadim!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Svekar voli svoju snahicu ! I mene je moj svekar stvarno volio , svekrva ........
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |