Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 203> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bako, a jesi vidjela stepenice ? Samo po ogradi se vidi da su tamo !
Svi se ponavljamo, ali slika božikovine pod snijegom je stvarno najljepša ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasan okoliš ovako u bjelini, pogotovo kad se gleda iz tople kuće
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja ću prvo reći: Dobro nam došla natrag!
![]() I odmah s krasnim slikama. Neka kontinentalci vide kako to izgleda na moru!
![]() Hacijenda izgleda bajkovito.
A na jednoj slici se mora pogađati: je li ono zeleno s ogromnom snježnom kapom, auto!
![]() ![]() Draga moja, neka ti slijedeća godina bude ljepša i bolja od ove!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pacifika s bijelim vjenčićem latica je prelijepa! Ja imam samo onu sa žutim dugmićima
![]() Bijele sličice su (sve!) prekrasne, ali ova me oborila s nogu! Mislim da je ovo najljepše drvo pod snijegom na CIF-u! ![]() Sretne i vesele blagdane ti želim! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mene je oduševila božikovina. Prekrasne slike, prava zimska idila.
Sretne blagdane tebi i tvojoj obitelji od srca želim! ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
korjenko pa kod tebe je poprilično snijega napadalo brrr :D
super mi je ona božikovina pod snijegom |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš lijepo, bijeli Božić!
Ah, kod nas samo tu i tam koja zmazana hrpica snijega! Ja mogu reći da mi fali! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno ...... jadna palma hoće li prezivjeti ????
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti imaš bijeli Božić ili je to slika od prošlog tjedna,kod mene uopće više nama snijega,ali mi niti ne fali
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bez obzira dalimi voljeli zimu ili ne onas ima svoje draži ova bjelina očarava predivne slike korijenko
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
japanski javori
![]() ![]() Božikovina u susjedstvu
![]() ![]() Za danas toliko a drugi dio sljedi za par dana.... pozdrav
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Iza kuće.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pogled sa balkona
![]() ![]() Bor pred sestrinom kućom
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Idila ispred kuće....
![]() ![]() ![]() ![]() Vinograd
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dragi moji cvjetoljupci želim vam sretne blagdane uz prvi dio snježnih slika sa hacijende.
Ekipa 051 pokazala je već kako je to bilo bajkovito prošli tjedan u Rijeci a sad evo malo bijele idile u mom kraju.......
Pogled na kuću
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pogled na šternu
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga, opet šećem tvojim vrtom i uživam
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
pacifičke krizanteme su ti predivne,i cijeli vrt jako uredan
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kamelija*
Kako izgleda danas????? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Sretan ti imendan! Puno zdravalja i zadovoljstva!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |