Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 120> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko snijega, prekrasno.
Adventski vjenčić s božićnim kaktusom također - prekrasno ,
a zvjezdica umjesto uskličnika mi je također prekrasna jer sam čitajući tvoje objašnjenje zamislila sliku malog Lovre u toplom narjučju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne znam od kud početi!
![]() Snježne slike su krasne.
![]() Adventski vjenci super. Ti si umjetnica!
![]() ![]() ![]() A ona slika kaktusa u cvatu s adventskim vjenčićem...
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
koliko snijega imaaaa u tebe, zima se ne šali!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno sniga.adventski vjenac sa anđelićem.božićni kaktus-kada se to sve vidi dobije se poseban osjećaj pun emocija
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Lijepe snježne slike,za nas u Primorju je uživanje to gledati,vijenčići su ti super
|
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
prelepo ,ali nemrem verovati za tolki sneg
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja mislim da naša Nataly ima više snijega,ali ga slabo slika
![]() Lijepi vjenčić i lijepi božični kaktus
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj novi božićni kaktusić!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ulica danas ujutro!
(da, probudil se!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Susjedove ledene sige slikane s prozora:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Procijenite visinu snijega na krovu vrtne kućice*
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Vam društvo*
Najbolji ste* (zvjezdica je umjesto uslkičnika do kojeg nemogu jer drugom rukom držim Lovru, (jedino na rukama spava po danu). Evo još malo snježnih slikica. I onda ne recite da ja nisam šampion u visini snijega???? Meni se čini da ga ja imam najviše! |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni vjenčići
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
za mamu dva
![]() lijepe su slike iz vrta i ove zimske ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
krasni vjenčići!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |