Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 90> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ove ljepotice su bile nezaobilazne:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš si se lijepo ponovila, a i tako povoljno kupila orhidejice (kao i ja - ne mogu tome odoljeti - po opisu vidim da si kupila ocvalu malu žutu - tu sam u bauhausu imala u ruci
![]() Malo slabije vidim, ali mi se čini da ti božićni kaktus cvjeta.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ruže - prekrasno. Don Juana imam i ja
|
|
![]() |
|
naravno zaboravih spomenuti (da se ne bi uvrijedile) i kalanhoice male i božićne zvijezde - za 10 su
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga moon, hvala što si me posjetila, opet tulumarimo na forumu
![]() Dakle, i ti si kupila orhideju? Istu ili si je samo imala u ruci? Pa zar to nije grijeh ne kupiti po toj cijeni ( kopiram jagodu
![]() |
|
![]() |
|
Tu istu sam držala u ruci i nisam ju kupila jer me mm pozvao da vidim jednu biljčicu i tako se nisam više vratila po nju pa je kod tebe završila - ali eto nije mi žao - znam da je u pravim rukama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A evo i ove dugo željene voćke, mislim da sam takvu jela i da mi se jako dopala:
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Hvala za kompliment - ono u pravim rukama! Kada dođeš kod mene na jednu od kavica ćeš je vidjeti a ako da bebe biti će i za tebe!
|
|
![]() |
|
Mira
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mira, ja ti znan samo onu orhideju sa prve slike, mislin da na njoj raste zračni korjrn, o ovima drugima neman pojma, ja iman samo 3 phala!
mogu ti reći da si se lijepo ponovila, lijepo cvijeće si kupila, i trešnja je super!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidim da si i ti samu sebe darivala, pa baš je to zgodno i ja sam u bau.... našla prekrasne "stelice" po 11 kn, nigdje nisam vidla povoljnije. Nepopravljivi si potrošač, ali ulov je odličan. Trešnju imam i ja namjeru kupiti za MPK za njenu vikendicu, za sada sadi samo smokve.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo ti je cvijeće i super kupovina! Ono na dendrobiumu nobile su cvjetni pupoljci a na phalenopsisu je korijen (ono što je Antonija pitala)
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
onaj scindapsus je savršen!!!!!!!!!!!!! ako ikad bude koji mali pelcerić mogu li te zamoliti?
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vidim da proširuješ svoje biljno carstvo. Lijepo, znam da si sada sretna jer i mene obraduje svaka nova biljka.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nije me bilo ali vidim da si se obdarila s puno lijepih noviteta!
![]() ![]() Za božićni kaktus, da se ja ne frljam "znanjem",najbolje pitaj na pp Otok.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Miro,to su cvijetići, stavi je na svjetlo ne pretoplo mjesto, i uživat ćeš u cvjetićima preko mjesec dana, ako je na toplome prođe cviet u tjedan dana! Pratiću tvoj dendrobium, koje je boje, ja imam bijeli-cvate svake godine, imam ga 4-5 godina, jako se lako razmnožava djeljenjem i jako brzo raste. Zalijevaj jednom u 10 dana, svjetlosti treba dosta ali ne direktno sunce. |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ovo je predivno mira ovu bijelo roze još nisam vidjela da si bliže neznam štabi joj radila .......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Božićne zvijezde su stvarno divne, a gdje si našla zumbul za 2,90
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Drage moje: moon, antonija, triša, hana, milica7, baka, freeland44, fany54 hvala što ste me posjetile i što vas zanima što se kod mene dešava.
Antonija, sinoć sam čitala puno o orhidejama i opet nisam sve skužila. Taj korjen koji raste na phalenopsisu ( i hana to potvrđuje) neznam kako se dalje razvija i što se dalje događa sa njim. Iz njega izraste nova biljka ili keiki i kasnije se presadi ili?
Triša, najsretnija sam kada na nešto naletim dobro i povoljno tada mi nije žao sebe darivati. Jadino se pitam hoću li postati kao ti: vikat ću, neću, neću ...a opet nešto dovučem doma
![]() ![]() hana, razveselila si me informacijom da su na dendrobiumu nobile cvjetni pupoljci, to je na novim granama a stara je ocvala pa će valjda i ona kasnije opet procvjetati ( dobila sam je u cvatu pa nisam ništa prije toga znala). Kada se ona presađuje i dali dobije mlade bebe - keiki?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ima pelcerića i za tebe pa mi pošalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |