Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 00:50

A ove ljepotice su bile nezaobilazne:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 00:53
Baš si se lijepo ponovila, a i tako povoljno kupila orhidejice (kao i ja - ne mogu tome odoljeti - po opisu vidim da si kupila ocvalu malu žutu - tu sam u bauhausu imala u ruci Tongue ) Zumbul....krasno!

Malo slabije vidim, ali mi se čini da ti božićni kaktus cvjeta.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 00:55
Ruže - prekrasno. Don Juana imam i ja
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 00:57
naravno zaboravih spomenuti (da se ne bi uvrijedile) i kalanhoice male i božićne zvijezde - za 10 su
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 00:59
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Baš si se lijepo ponovila, a i tako povoljno kupila orhidejice (kao i ja - ne mogu tome odoljeti - po opisu vidim da si kupila ocvalu malu žutu - tu sam u bauhausu imala u ruci Tongue ) Zumbul....krasno!

Malo slabije vidim, ali mi se čini da ti božićni kaktus cvjeta.
Draga moon, hvala što si me posjetila, opet tulumarimo na forumu Smile
 Dakle, i ti si kupila orhideju? Istu ili si je samo imala u ruci? Pa zar to nije grijeh ne kupiti po toj cijeni ( kopiram jagodu Wink)?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 01:02
Tu istu sam držala u ruci i nisam ju kupila jer me mm pozvao da vidim jednu biljčicu i tako se nisam više vratila po nju pa je kod tebe završila - ali eto nije mi žao - znam da je u pravim rukamaSmileThumbs%20Up
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 01:02
A evo i ove dugo željene voćke, mislim da sam takvu jela i da mi se jako dopala:

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 01:09
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Tu istu sam držala u ruci i nisam ju kupila jer me mm pozvao da vidim jednu biljčicu i tako se nisam više vratila po nju pa je kod tebe završila - ali eto nije mi žao - znam da je u pravim rukamaSmileThumbs%20Up
Kaže poslovica “Nije kome je namijenjeno, već kome je suđeno.” Wink
Hvala za kompliment - ono u pravim rukama! Kada dođeš kod mene na jednu od kavica ćeš je vidjeti a ako da bebe biti će i za tebe!
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 01:12
Mira
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 08:18
Mira, ja ti znan samo onu orhideju sa prve slike, mislin da na njoj raste zračni korjrn, o ovima drugima neman pojma, ja iman samo 3 phala!
mogu ti reći da si se lijepo ponovila, lijepo cvijeće si kupila, i trešnja je super!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 09:48
Vidim da si i ti samu sebe darivala, pa baš je to zgodno i ja sam u bau.... našla prekrasne "stelice" po 11 kn, nigdje nisam vidla povoljnije. Nepopravljivi si potrošač, ali ulov je odličan. Trešnju imam i ja namjeru kupiti za MPK za njenu vikendicu, za sada sadi samo smokve.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 09:49
lijepo ti je cvijeće i super kupovina! Ono na dendrobiumu nobile su cvjetni pupoljci a na phalenopsisu je korijen (ono što je Antonija pitala)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 09:58
onaj scindapsus je savršen!!!!!!!!!!!!! ako ikad bude koji mali pelcerić mogu li te zamoliti?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 11:07
Vidim da proširuješ svoje biljno carstvo. Lijepo, znam da si sada sretna jer i mene obraduje svaka nova biljka.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 12:00
Nije me bilo ali vidim da si se obdarila s puno lijepih noviteta!ClapClap
Za božićni kaktus, da se ja ne frljam "znanjem",najbolje pitaj na pp Otok.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 15:26
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Može li mi netko odgovoriti što ovo raste na orhieji Dendrobium nobile:

Miro,to su cvijetići, stavi je na svjetlo ne pretoplo mjesto, i uživat ćeš u cvjetićima preko mjesec dana, ako  je na toplome prođe cviet u tjedan dana!  Pratiću tvoj dendrobium, koje je boje, ja imam bijeli-cvate svake godine, imam ga 4-5 godina, jako se lako razmnožava djeljenjem i jako brzo raste. Zalijevaj jednom u 10 dana, svjetlosti treba dosta ali ne direktno sunce.
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 15:46
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Božićna zvijezda, crvena i bijelo - roza

ovo je predivno mira ovu bijelo roze još nisam vidjela da si bliže  neznam štabi joj radila ..........ClapClapClapClapClap
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 19:57
Božićne zvijezde su stvarno divne, a gdje si našla zumbul za 2,90Tongue
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 20:38
Drage moje: moon, antonija, triša, hana, milica7, baka,  freeland44, fany54 hvala što ste me posjetile i što vas zanima što se kod mene dešava.
Antonija, sinoć sam čitala puno o orhidejama i opet nisam sve skužila. Taj korjen koji raste na phalenopsisu ( i hana to potvrđuje) neznam kako se dalje razvija i što se dalje događa sa njim. Iz njega izraste nova biljka ili keiki i kasnije se presadi ili?
Triša, najsretnija sam kada na nešto naletim dobro i povoljno tada mi nije žao sebe darivati. Jadino se pitam hoću li postati kao ti: vikat ću, neću, neću ...a opet nešto dovučem domaWink. Trešnju ne poznam ali ćemo je valjda imati prilike probati, zasađena je! Smokve isto, kaki,... za svako godišnje doba na našim  kavi ima po nečega Smile
hana, razveselila si me informacijom da su na dendrobiumu nobile  cvjetni pupoljci, to je na novim granama a stara je ocvala pa će valjda i ona kasnije opet procvjetati ( dobila sam je u cvatu pa nisam ništa prije toga znala). Kada se ona presađuje i dali dobije mlade bebe - keiki?

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2010 u 20:39
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

onaj scindapsus je savršen!!!!!!!!!!!!! ako ikad bude koji mali pelcerić mogu li te zamoliti?

Ima pelcerića i za tebe pa mi pošalji adresu na pp Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.