Mirjam-ručni radovi |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
mirjam
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 20:14 |
Pozdrav za sve vrijedne ručice,
Radoznala kakva jesam prolistala sam stranice sa ručnim radovima i odmah zasjela i otvorila novu temu.Slike nisam još pripremila,možda već sutra nešto uslikam i objavim.Obožavam ručne radove a momentalno me drži pletenje vune.Nemojte očekivati čudo jer ja sam samo prosječna "svaštarica"na tom području.
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hallo,javljam se sa velikom molbom znalcima pletenja.Vidim da ih je dosta povirilo na ovu moju stranicu i nadam se da će mi netko pomoći.Kako sam napisala momentalno me drži pletenje pa molim nekoga tko zna mustru za "engleski bod"da mi napiše.Plela sam taj bod pred kojih desetak godina a sad nikako da pogodim,pokušavam bezuspješno već nekoliko dana i ništa.Nabavila sam krasnu vunicu za džemper unuku i nikako da pogodim.Molim da pomognete baki koja je nakon dvije kćeri i tri unuke konačno dobila malo muško i želi mu pokloniti pulover svojih ruku djelo.
|
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne pišem upute, samo ukucaj u tražilicu - pletenje engleski bod , naći ćeš na
www.pletenje.mojblog.hr |
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otok,jlubim te !!!Spasila si stvar i ja već pletem,pletem i pletem...
Hvala ti draga puno!
|
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a kad će ti radovi na uviđaj?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim samo malo strpljenja da završim tekuće poslove jer kući svraćam kao u hotel a kad stignem kuhinja je hladna i prazna a i sobarice su netragom nestale.pusa !
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep je, unučica je sretna pa ima takvu baku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na pohvali Antonija. Trudim se,ovo je bilo lagano jer je Karla malena ima 16 mj. ali ima baka i dvije tinejdžerice.Žurim,moram prionuti na posao...
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatko!
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka je utoplila malenu unučicu sa puno ljubavi-vidi se,a ja mislim da tineđerke čekaju na isto jer vuna je sad in
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka već radi jer zima neće trajati vječno.
Hvala na posjeti.
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Karla je zaista sretna, baka je lijepi set isplela za nju
a tinejdžerice, šta se njima sprema |
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti,da si se javila mogle smo i malo bih odmorila ruke.Prema narudžbi Nine i Tine najprije pletem crveni i bijeli šal a onda vidjet ćemo.Nadam se da sljedeća želja neće biti džemperi.
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo bako, unuci neće biti ove zime hladno!
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma izgledaju prelijepo, tvoje unuke su sretne!
|
|
|
|
mirjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija hvala ti na pohvali,samo zbog tebe moram iz ormara izvući heklane ručne radove.Sve je heklala moja draga mama,ja sam pokušala ali nisam baš vješta kao što je ona bila.
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hajde ih slikaj pa nam ih pokaži!
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |