Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 90>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 15:59
Snijeg, snijeg... Baš nas je sve zabjelio..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 15:58
Bijela idilaClap
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 15:04
Hvala na posjeti mikice, i fany!

Poruka za Mikicu: rolada od špinata u receptima...Wink
Fany za tebe poruka: Biti će reznica za tebe na proljeće, podsjeti me draga!Wink
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 14:01
pa i kod tebe zasnježilo pravo, a biljke su predivne ovu bi posebno izdvojila

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 13:08
Da,da,tako je danas u Rijeci.Ali ima i to svoje draži.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 12:54

Moj dio vrta - calestemon roza, ruže, palma ...u današnjem izdanju Cry

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 22:30
gioiaa  i Lantana  hvala što ste me pojetile! Skromno je u odnosu na Lantanu ali ni toga nebi bilo da nije bilo drage lantaane  i drugih koji su me potakli svojim slikama i darovima! Hvala na tome!smile79
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 22:27
freeland44 , draga, hvala što si navratila! Eh, ovo ti može biti poklon  za rođendan ako ga imaš u ljeto! sada ili na proljeće možeš dobiti reznice ako želiš ali bez važa Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:18
Puno lijepog cvijeća i dekoracija Clap. Drago mi je za senecio a., već je narasla velika, imaš ti zlatnu ruku Wink
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:13
Kako je divno svratiti kod tebe
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:57
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

OVE TRI SLIKE SU OD LJETOS, da ne bude zabune! Zato kažem:

Jedva čekam ljeto i da me moje biljčice razvesele cvjetovima na ovakav način, barem ovdje u Njivicama:

Miro, meni samo zapakiraj u kutiju ovu teglicu, ovo bi bilo ispunjenje želja 3u1, i ništa mi za ispod bora netreba više!!!!!
Ne treba ni ukrasni papir ni mašna, evo je dokaz moje skromnosti!!!

smile164
smile141

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:29
Milice, draga moja, hvala na posjeti! Ma nešto mi ne ide pšenica kako treba ali sada ću posuti sa zemljom pa će biti valjda bolje.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:27
Originalno poslano od člana antonija antonija napisao:

Mira, ja nemam presidenta, imam ih ukupno 13, od njih su 2 jako stara i velika, ostali su dvogodišnji i jednogodišnji, jako teško san ih nalazila do prošle godine, tad san ih našla u konzumu!

Hoćeš da ti pošaljem reznice presidenta? Narezala sam ih za svaki slučajWink Ako još nešto želiš javi da ti sve pošaljem u istom paketu. Hvala na posjeti draga!!!

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 12:25
Mari,5510
Hvala na posjeti! Volim cvijeće i svugdje ga oko mene ima, stalno nešto sadim, kupujem i žicamWink. Tako se bolje osjećam! Puno posla i oko toga ali je dobro za lječenje stresa! Onda sjednem i uživam gledajući malo u kući u Marčeljevoj, malo u Njivicama, malo u poslovnom prostoru. Svugdje imam svoj kutak Smile

Anaida , draga, hvala na posjeti! Da, nitko ih nije zaljevao, ali to i jesu biljke kojima ne treba puno vode. Moram reći da je u Njivicama velika vlaga, ima puno vegetacije. Neznam dali znate da u Njivicama postoji jezero sa pravom,  SLATKOVODNOM vodom? To pogoduje biljkama, rosa je dugo čak do 6 mjeseca a onda opet u 9 mjesecu tako da biljke dobivaju vlagu preko lista. Kako ima sunca jer je to otok, ispada da im je to odlična kombinacija pa dugo cvatu.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 22:22
Ja sam isto posijala pšenicu u ovakvu lijepu crvenu posudu.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 21:18
Mira, ja nemam presidenta, imam ih ukupno 13, od njih su 2 jako stara i velika, ostali su dvogodišnji i jednogodišnji, jako teško san ih nalazila do prošle godine, tad san ih našla u konzumu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 19:29
Lijepe su slike iz Njivica! Cvijećke jsu vidim, u posudama - netko ti ih zalijeva kad te nema tamo, ili im je dosta kišice sada pa su tako lijepe i još cvatu??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 17:24
lijepo cvijeće i u kući i u dvorištiClap
u prelijepom okruženju živišsmile161
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 10:39
Hej draga moja, evo me u Njivicama kod tebe i baš mi je drago da si nam malo dočarala okružje o kojem smo razgovarale. Jutros sam bila u mislima s tobom kad su rekli da je Malinska -2, nadam se da će ova ljepota od prikazanog još dugo, dugo ostati tako lijepa, i neka temperatura na Krku ne pada ispod recimo +5.
Jedva čekam da na proljeće sve to vidim uživo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2010 u 03:31
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Moja draga moon vidim da si pomno čitala moje postove i hvala ti na tome! Gazanije su mi u Rijeci izmrzle pa sam presadila iz Njivica u Rijeku ove godine. nešto sam kupila u Pordenone, narančaste i žute. Zaista su zahvalne, dobroih poznaješ, vidim. Bugenvilija je kupljena bez cvijeta u proljeće ovdje na Krku u jednom privatnom rasadniku i žena nije znala koje je boje, vjerovatno ljubičasta, klasična boja. Meni je bilo važno da je bugenvilija dovoljno jaka da mi odmah napreduje. Njezin cvijet će i za mene biti iznenađenje. Mimoza nije ona ljetna koju sam imala, ova mladica je iz korjena jedne velike u susjedstvu u Njivicama. Neznam kakva će biti i misliš li da je treba kalemiti ( eto meni brige Unhappy) Da čekam da počne cvasti pa da vidim? Ili što mi predlažeš?

Možda ipak da pitaš nekoga tko se stvarno razumije u mimoze, meni su ti one samo prekrasne i znam o njima onoliko koliko sam se mogla informirati na netu, je da sam dosta toga pročitala, ali ne smatram se mjerodavnom. Od svega što sam pročitala jedna konstanta se provlači, a to je da su kalemljene mimoze mnogo osjetljivije nego nekalemljene, ali su i ljepše i puno bujnijeg cvata, a o tome kad kalemiti, da li ili ne kalemiti - iskreno to stvarno ne bih znala. Znam da ti nisam ništa pomoglaCry, ali i to je bolje nego da te krivo savjetujem Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.