Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 90> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Snijeg, snijeg... Baš nas je sve zabjelio..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bijela idila
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na posjeti mikice, i fany!
Poruka za Mikicu: rolada od špinata u receptima...
![]() Fany za tebe poruka: Biti će reznica za tebe na proljeće, podsjeti me draga!
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
pa i kod tebe zasnježilo pravo, a biljke su predivne ovu bi posebno izdvojila
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da,da,tako je danas u Rijeci.Ali ima i to svoje draži.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
freeland44 , draga, hvala što si navratila! Eh, ovo ti može biti poklon za rođendan ako ga imaš u ljeto! sada ili na proljeće možeš dobiti reznice ako želiš ali bez važa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lijepog cvijeća i dekoracija
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kako je divno svratiti kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Milice, draga moja, hvala na posjeti! Ma nešto mi ne ide pšenica kako treba ali sada ću posuti sa zemljom pa će biti valjda bolje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hoćeš da ti pošaljem reznice presidenta? Narezala sam ih za svaki slučaj
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mari,5510
Hvala na posjeti! Volim cvijeće i svugdje ga oko mene ima, stalno nešto sadim, kupujem i žicam ![]() ![]() Anaida , draga, hvala na posjeti! Da, nitko ih nije zaljevao, ali to i jesu biljke kojima ne treba puno vode. Moram reći da je u Njivicama velika vlaga, ima puno vegetacije. Neznam dali znate da u Njivicama postoji jezero sa pravom, SLATKOVODNOM vodom? To pogoduje biljkama, rosa je dugo čak do 6 mjeseca a onda opet u 9 mjesecu tako da biljke dobivaju vlagu preko lista. Kako ima sunca jer je to otok, ispada da im je to odlična kombinacija pa dugo cvatu.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja sam isto posijala pšenicu u ovakvu lijepu crvenu posudu.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mira, ja nemam presidenta, imam ih ukupno 13, od njih su 2 jako stara i velika, ostali su dvogodišnji i jednogodišnji, jako teško san ih nalazila do prošle godine, tad san ih našla u konzumu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe su slike iz Njivica! Cvijećke jsu vidim, u posudama - netko ti ih zalijeva kad te nema tamo, ili im je dosta kišice sada pa su tako lijepe i još cvatu??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo cvijeće i u kući i u dvorišti
![]() u prelijepom okruženju živiš ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga moja, evo me u Njivicama kod tebe i baš mi je drago da si nam malo dočarala okružje o kojem smo razgovarale. Jutros sam bila u mislima s tobom kad su rekli da je Malinska -2, nadam se da će ova ljepota od prikazanog još dugo, dugo ostati tako lijepa, i neka temperatura na Krku ne pada ispod recimo +5.
Jedva čekam da na proljeće sve to vidim uživo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Možda ipak da pitaš nekoga tko se stvarno razumije u mimoze, meni su ti one samo prekrasne i znam o njima onoliko koliko sam se mogla informirati na netu, je da sam dosta toga pročitala, ali ne smatram se mjerodavnom. Od svega što sam pročitala jedna konstanta se provlači, a to je da su kalemljene mimoze mnogo osjetljivije nego nekalemljene, ali su i ljepše i puno bujnijeg cvata, a o tome kad kalemiti, da li ili ne kalemiti - iskreno to stvarno ne bih znala. Znam da ti nisam ništa pomogla
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7475767778 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |