Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako ukloniti bršljan?
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kako ukloniti bršljan?

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 19:32
I ja ga imam ali čupamo ga sa stabala i zemlje mehaničim putem.Udri po njemu i tako stalno-
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 16:59
Ja imam isti problem, strašno se širi, ali kako imam puno manje dvorište, nekako čupanjem izlazim na kraj. Imam i onaj zeleno bijeli s velikim listovima, ali njeg puštam da se penje po zidu i pomalo ga rezuckam.
Inače sa stablim u šumi na moru gdje imam vikendicu, stalno se borimo, jer ima već nekoliko stabala, koja su se osušila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 15:21
Originalno poslano od člana administrator administrator napisao:

Štihačom pa udri po korijenju... ili možda nekim otrovom pošpricati...

iako mislim da je bolje mehanickim putem ga ukloniti.

Pokušavao sam i mehaničkim putem, ali ako ostane i jedna žilica u zemlji, ode on opet ispočetka. Iako sam i mislio špricati sa nekim pesticidom, odustao sam od toga jer se bojim za okolne biljkice. Da i one ne nastradaju. Znam samo da je to neka šašava vrsta, raste ko blesav, u godinu, skoro i preko jednog metra.Confused
...štihača je zakon...
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 14:43
Miha kad kreneš putem Petrinje lijepo počupaš s korjenom i preseliš k meni. Da ja ne moram ići okolo tražiti, a da ti nemaš viška. 
Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 14:30
Štihačom pa udri po korijenju... ili možda nekim otrovom pošpricati...

iako mislim da je bolje mehanickim putem ga ukloniti.
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2008 u 14:03
Molim za pomoćsmile143 Kako se riješiti bršljana? Toliko se raširio posvuda po dvorištu, da neznam kako ga se riješiti.

...štihača je zakon...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.