Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 243> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hodnik pun puncat zelenila, žuta ruža i snježna agava baš su mi super slikice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Triša, želim ti sve najbolje !
Agavu sam imala posađenu u zemlji u Zg. za probu, ali nije uspjela preživjeti zimu - nemojte to pokušavati na kontinentu. Preživjela je ona koja je bila u tegli i koju smo unijeli unutra ili u tegli na južnoj strani na natkrivenoj terasi, zamotana u debeli sloj najlona ( neki listovi su posvjetlili i požutili, ali se brzo oporavila ). |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa ruža, krasna dekoracija, sve blista kod tebe.
Sretan ti Božić i da nam uvijek budeš tako vedra i poletna. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna žuta ruža koja je izronila iz snijega! lijep je ugođaj u tvome domu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
prekrasno triša savki put se sve vise odusevim :)
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ružica je super, baš dobro dođe pogled na nju u ovo bljak vrijeme
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ti imaš prelijepu ružu u vrtu,moje spavaju zimski san
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Posebno prekrasan pogled na ukrašenu unutrašnjost tvojerg hodnika ali i na ukrašen vrtić!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Drenova, Milica, Korijenko, hvala vam na lijepim čestitkama. Sve najbolje želim svima koji svrate ovih dana u moje dvorište i u moju kuću, pa uz najbolje želje evo nekoliko sličica.
Kad je bilo puno snijega agava je bila prekrasna
![]() A kad se snijeg skoro otopio "izronile" su žute ruže kao da se ništa nije dogodilo
![]() ![]() Na kraju još jednom želim svima ugodne i sretne blagdane i šaljem jedan topli pozdrav iz mog okićenog hodničića na kućne biljke, a kroz staklo i na dvorište
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hej draga...sve sam prošnjofala što mi je ovih dana promaklo. Pričale ste o lamprantusu...prvog što si mi dala predlani prošle mi je zime smrznuo jer sam ga ostavila posađenog u vrtu ispod kamelije. Ovogodišnji mi je u vazi, ogroman i prekrasan, naravno u garaži nema više cile-mile pa da bude iznenađenja
![]() Crasula rosularis (tvoja) i kod mene cvjeta sitnim bijelim cvjetićima, krasna mi je u boravniku
![]() Oduševila me je tvoja žuta ruža....prvo sam bila kod Lantane i uživala u žutoj ruži a sad kod tebe, takvih ljepotica u ovo doba nema na haciendi....
Sretan Božić
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svima sretan Božić!
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
sretan Božić
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala drage moje što šetate mojim dvorištem. Da nema nekih snježnih slikica, no ima vremena za to.
Ovih dana puna kuća, pa sam tek danas svratila.
Svim sretni blagdani i sve naredne godine koje dolaze.!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ti negdje slaviš ili šetaš!
Ali ja ću ti reći da ti ne mogu oprostiti da si propustila povijesni trenutak: slikati tvoj vrt u snijegu!
Obećaj da ćeš kad padne slijedeći(
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Trisa sretan Bozic!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sretan ti Božić draga Triša
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma kod tebe uvijek veselo bila bura,snijeg, kiša,samo da se javim da sam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |