Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 08:48
ClapClapClapBig%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 11:41
Prije svega, drage moje, hvala kaj ste bile tu s menom u ove radosne dane!

Za točnu lokaciju ove ljepote vam neznam, ali ima još dvije stranice koje nisam stavila, pa možda kome pomogne u toj našoj znatiželji!
Ja bi odmah tam "skočila".
Bog zna kakva krasota se tam još skriva!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 23:57
Uživala sam u slikama božićnih zvjezdasmile93
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:22
Evo prošao prvi dio praznika, veseo i svet, konačno ugrabila malo više vremena, i kam drugam, nek ja k vama!

Pšenica mi je ove godine jako lijepo niknula, i naravno, porasla!
Vele stari ljudi: bude dobra godina!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:23
 A ovo moj mali borko, prije kićenja!!!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:25
 A ovo okićeni!
Sad vidim da je malo "pijan"!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:26
Jaslice, puno manje nego inače.
Nisam imala mahovine, pa mi je nestalo inspiracije!

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:35
I onda , iznenađenje za mene iliti božićni dar!
U tegli s klorofitom, lijepo napreduje alokazia i mislim, stafilium!
Bile su skoro umrle, al nisam imala srca baciti korjenčiće,već i zaboravila na njih, kad ono: evo ih!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 22:36
Lijepo si ukrasila jelku i napravila lijepe jaslice,a po pšenici se vidi da će biti rodna godinaTongue
Uh,ja upala u postavljanje slikaSmile
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 11:58
Lipo je izrasla pšenica,a jelka i jaslice su tiThumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 12:08
ClapZa Božićni ugođaj!Big%20smile
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 22:31
SVIMA SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI!
 PUNO SREĆE, ZDRAVLJA I LJUBAVI, PUPOLJAKA, CVJETIĆA I CVJEĆA!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 02:25
Sretna ti godina novasmile133
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Siječanj 2011 u 17:16
Želim ti puno sreće, zdravlja i cvijeća u  Novoj godinismile133
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 06:26
Lovrek, ja došetala do tebe i vidim lijepi mali borić, jaslice u podnožju i super pšenicu! A znam da te veseli i darak koji raste u tegli jer su to najljepša iznenađenja - kad na nešto skoro pa zaboraviš a ono te tak jako razveseli!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 06:35
Draga Lovro uz sve najljepše želje koje ti upućujem za Novu, toplo se nadam da će tvoj slatki mali borek nastaviti rasti u vrtu!

Sretnu i cvjetnu Novu ti želim!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 08:57
Sretna ti Nova, neka bude vesela i cvjetna!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 15:03
Sve najbolje u Novoj godini od srca ti želimsmile151smile154
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 21:13
baš mi je simpa tvoj "pijani" bor, lijep je i jaslice takođe! po pšenici bi se reklo da će biti rodna godina!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 22:07
E, našla sam još jednu krasotu!
Za lokaciju neznam, niti znam tko je imal strpljenja to napraviti u obliku slajdšoa  (piši kako čitaš Approve), ali znam da sam ja imala strpljenja to prekopirati sliku po sliku, jer neznam poslati u  primljenom obliku.
Nešto u stilu čestitke, a opet malo drugačije.

Zvalo se Uputstva za bolji život u 2010, a pošto je ona prošla, preporučam toga se držati u 2011.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.