Uređenje vrta |
Odgovori |
Korisnik | |
Lottraex
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Veljača 2008 u 13:47 |
Ne znam da li je tema na pravom mjestu, ali tražim ako netko zna nekoga ili neke firme koje se bave uređenjem vrta.
Imam vrt od nekih 55m2 i trebalo bi mi staru travu počupati, iskopati panjiće neke ,posaditi novu travu, staviti opločnike... Pa ako netko zna bila bih jako zahvalna |
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GSM:00385 91 512 3141 fax:00385 1 6226 952 Centrala:00385 1 6214 790 Ured:00385 1 4854 570 Preradoviceva 34 10 000 |
|
Lottraex
Novo sjeme Pridružen: 15 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za njih znam, ali hvala svejedno. Mislila sam da li još nekoga znate
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a iz kojeg si mjesta??
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih po malim oglsanicima.
Ja zvala jednom kad mi se nije dalo prekopat vrt i bome nisu htjeli ni doc - sto mana su nasli mome vrtu-da je zemlja pretvrda i utabana pa ce im slomit frezu(ja im htjela platit da kad su vec tu prodju frezom sve -i onaj dio koji ja ne obradjujem a stoji u korovu(zajednicko vlasnistvo pa eto), pa da im treba pomoc nosit frezu (?) jer da ne mogu oni to sami nego da zovem MM s posla a frezanje bi bilo 500 kn i ja ti se njima lipo zahvalin i prekopam sama vilama ko i do sada. |
|
Lottraex
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam iz Zagreba. Ma čak smo mislili sami to napraviti, ali kad se ja ne razumijem u to. Radije bi da mi netko stručan to napravi Ajmo ljudi, valjda znate nekoga |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lottraex
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala!
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako mislim da se može i sam jako dobor urediti vrt. puno je jeftinije i zabavnije.... i vrt je nekako drazi onda srcu!!
|
|
Lili.blu
Novo sjeme Pridružen: 19 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Administratore evo nađoh temu sada. No svejedno možeš odgovoriti na PM :D
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako stogod bude poslaj nam slikice da vidimo kako je bilo prije i poslje radova!!!!
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |