Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 23:24
Mira dobro je kod tebe napadalo. Sretan Božić! smile78
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 16:19
Sretna ti Nova 2 011 godinasmile151smile154
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 16:59
Sve obišla cvijeće,apartmane i oduševila se .Zaista za svaku pohvalu.Je li pelargonija sada tako cvijeta?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2011 u 17:34
smile133Svima puno zdravlja, sreće i rascvjetalog cvijeća u Novoj godini!smile154smile154
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 06:53
Sve najbolje u Novoj Godini ti želim!
Time is something you can never get back..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2011 u 19:32
Predivne snježne slikiceClap

Želim vam sve najbolje u novoj godini, rješenje svih problema i uzbudljiva putovanja.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 03:33
Jao, ja sam vam u velikom zaostatku na forumu Smile
Svima, dragi moji i drage moje najprije da zahvalim što ste navratili do mene i ostavili predivne čestitke i lijepe želje!
Eto, počastila sam vas slikama iz Toscane kao znak zahvalnosti što ste mi se javljali a ja skićem...Wink

I još jednom, svima, od srca sretna Nova godina i da nam cvijeće,  koje nas toliko uveseljava preživi i cvjeta i cvjeta!!!! Naravno, želim i svima ovakva lijepa putovanja u 2011 godini!

I dok sam ja putovala dva ljubimca su me razveselila na povratku pa da vam i to pokažem u ove sitne sate:

Moj božićni kaktus je tek sada procvao i predivan je! Prvi put mi je darivao cvijet!

Orhideja - Dendrobium nobile

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 10:38
kako je to lijepo, vratiti se sa putovanja a u kući rascvijetano!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 11:05
 Tonguepredivna orhideja, a o decembru da i ne govorim!!!!!!!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2011 u 11:17
Prekrasan ti je ovaj božični kaktus a i orhideja također. Baš je prosvjetao u pravo vrijeme. Pozz.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:38
prosetala sam tvojim vrtom i bas sam uzivala...toliko cvijeca,savrseno iskombinirano-super...
jos da ti i ja nabavim sta si me pitala i superWink
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:44
Isti ovakav Bozicni kaktusic , svilene roza boje imam i ja ! Ali nemam ovako lijepe orhideje kao ti !    smile79
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 00:52
Miro još nisam bila kod tebe ove godine...Sretna i rascvjetana ti bila ova godina, a kavica i  druženja neka nam bude čim više...smile151
Prekrasan ti je božićni kaktus, posebna boja...Orhideja je predivna, ja ih obožavam ali nikako mi ne ide s njima...Uglavnom traju malo i ugibaju mi...ClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2011 u 19:44
Miro K prekrasan božićni kaktus, kako kaže Gute Fee - svileno roza boje - vrlo neobične i jajo jajo kijepe (morat ću brzo k tebiEmbarrassed) A orhideja - nemam riječi, njena ljepota me osupnulai ostadoh bez teksta
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 06:26
I božićni kaktus i orhideja su ti prekrasni primjerci!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 07:15
smile227Ne znam što je ljepše. kaktus ili orhideja? Pradivni su oboje, mogu zamisliti kako si se razveselila!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 15:54
Ja znam koji mi je ljepši - božićni kaktus  smile227
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 20:59
divno su te obradovali,i kaktus i orhideja
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 21:18
Ja kao i Korijenko glasam za kaktus

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2011 u 21:41
Pravi ljepotani!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.