Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 90> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mira dobro je kod tebe napadalo. Sretan Božić!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sretna ti Nova 2 011 godina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Sve obišla cvijeće,apartmane i oduševila se .Zaista za svaku pohvalu.Je li pelargonija sada tako cvijeta?
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve najbolje u Novoj Godini ti želim!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivne snježne slikice
![]() Želim vam sve najbolje u novoj godini, rješenje svih problema i uzbudljiva putovanja. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Jao, ja sam vam u velikom zaostatku na forumu
![]() Eto, počastila sam vas slikama iz Toscane kao znak zahvalnosti što ste mi se javljali a ja skićem...
![]() I još jednom, svima, od srca sretna Nova godina i da nam cvijeće, koje nas toliko uveseljava preživi i cvjeta i cvjeta!!!! Naravno, želim i svima ovakva lijepa putovanja u 2011 godini!
I dok sam ja putovala dva ljubimca su me razveselila na povratku pa da vam i to pokažem u ove sitne sate:
Moj božićni kaktus je tek sada procvao i predivan je! Prvi put mi je darivao cvijet!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako je to lijepo, vratiti se sa putovanja a u kući rascvijetano!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasan ti je ovaj božični kaktus a i orhideja također. Baš je prosvjetao u pravo vrijeme. Pozz.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prosetala sam tvojim vrtom i bas sam uzivala...toliko cvijeca,savrseno iskombinirano-super...
jos da ti i ja nabavim sta si me pitala i super ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Isti ovakav Bozicni kaktusic , svilene roza boje imam i ja ! Ali nemam ovako lijepe orhideje kao ti !
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro još nisam bila kod tebe ove godine...Sretna i rascvjetana ti bila ova godina, a kavica i druženja neka nam bude čim više...
![]() Prekrasan ti je božićni kaktus, posebna boja...Orhideja je predivna, ja ih obožavam ali nikako mi ne ide s njima...Uglavnom traju malo i ugibaju mi...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Miro K prekrasan božićni kaktus, kako kaže Gute Fee - svileno roza boje - vrlo neobične i jajo jajo kijepe (morat ću brzo k tebi
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I božićni kaktus i orhideja su ti prekrasni primjerci!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja znam koji mi je ljepši - božićni kaktus
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno su te obradovali,i kaktus i orhideja
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ja kao i Korijenko glasam za kaktus
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pravi ljepotani!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |