Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 69>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 01:08
Dosla sam malo vidjeti sto ima novoga ! Sve super !    smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 21:24
proljeće, svako dobro u novoj godini!

Nema te dugo! 

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2011 u 21:11
Kako ti je lantanica i ostale biljčice?

Moje nisam ispod najlona na balkonu dugo pregledala, možda ih 1-2 zalila. Neka prežive najjači. Uskoro dolazi proljeće, talalalaTongue.

Želim ti puno sreće i cvjeća ovu godinu.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2010 u 20:11
Evo i ja stigla na tvoju terasu sita se nasjedila i nauživala ,žuta lantana van taka,a ima još biljkica koje sam zapikala,ma dobro sam ja rekla kad pođem kroz  lijepu vašu treba mi prikolica šta sam sve zapikala od cvječkicaWink
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 12:23
proljeće ja sam super posebno kad dođem na ove stranice ali nemam internetuk ći sad kad sam počela raditi opeas mt tu i to je to hajde sad adj još malo sličica drago mi je da me se sjećaš.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2010 u 08:38
Smrcko nisam znala da je tvoja crvena??? Naravno da se primila, kada je i došla u tegli. Samo me malo strah zime, jer mi prošlu zimu niti jedna nije preživjela.
Onda smo riješili problem, konte, ne trebam crvenu lantanu jer je već imam a da nemam pojma. Tongue

Smrcko hvala ti!!!smile78

Moon smile78
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 18:40
Lantana koju sam ti poslala je crvenkasta, je li se primila? Moje cvjetajuSmile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 15:28
draga, ja sam započela zimski san što se cvijeća tiče LOL
mislim da je jedna od onih mojih lantana žuta, ali tako bujna nije Wink
ma znam ja da voliš crveno Wink a kad hoćeš crveno? LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2010 u 14:55
Prekrasno cvijeće.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2010 u 09:51
Niho, sunceeesmile78
Inaja, pa tebe zaista nema dugo na forumu!!! Nadam se da si dobro, i drago mi je da si svratila na moju terasu. Smile
Smrckić ruže su već dva puta cvjetale ove godine, tako da znam da su crvene, ali evo koliko već dugo imaju pupoljke i nikako da se otvore... Nadam se da si bolje...želim ti brzi oporavak.
Smail, drago mi je da je pismo stiglo, sada samo uživaj u cvijeću. Smile
Konte, imaš pravo, ova žuta gazanija ne može kod nas preživjeti zimu jer je jednostavno prehladno. Ja ću je ove godine pokušati spremiti u podrum i čekati slijedeće proljeće, valjda ćemo uspjeti. A što se tiče žute lantane, hoćeš odmah ili ćeš čekati proljeće, meni je svejedno. A tvoja crvena...hm znaš da volim crveno? Wink

Sara budući da se i tebi sviđa žuta lantana, napravit ćemo ovako: budući da se sada više ne može zapelcati čekat ćemo proljeće, i onda kada potjera ja ću ti dati pelcer. Ali kako je ionako moram skratiti, ja ću jednostavno probati zabosti jednu grančicu pa ćemo vidjeti, tko zna možda se i primi...drži fige. Smile

Misty-da kao što sam maloprije pisala, probaj je staviti u teglu i negdje u podrum, redovito zaljevaj i čekaj proljeće. To isto ću i ja napraviti. Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2010 u 08:05
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Smail ovo ti je gazanija. Može biti u kamenjaru, a u Dalmaciji prezimi vani. Ne znam od kuda si, ali mi na kontinentu je kupujemo svako proljeće, ili je dobijemo od dobrih vila našeg foruma. Smile
Ovo me baš rastužilo! Znaš li možda da li bi preživjela da je posadim u lončanicu? Confused
Time is something you can never get back..
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2010 u 18:59
lijepo cvijeće proljeće, ali zadivila me tvoja prelijepa žuta lantana
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 21:30
proljećence, cvijećke su prekokrasne smile71 rijetko nas počastiš slikicama, ali kada to učiniš, oduševiš me
ovakvu puzavu gazaniju sam ja imala i teta od koje sam ju kupila, je rekla da može prezimiti vani, ali to definitivno nije tako na kontinentu Ermm a ne mogu ni ostale preživjeti osim ako ih se spremi na sigurno mjesto

ova žuta lantana je mrak Thumbs%20Up od svih sijanih i procvalih, niti jedna nije žuta, ali imam crvenu (ako ju jučerašnji mraz nije sredio) Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2010 u 20:01
Drago moje proljeće meni je stigao paket, hvala ti, postavila sam novu temu na oglasima, zahvala za cvijeće, ali ti se svejedno zahvaljujem i na tvojoj temi, jer sam te nešto pitala a sada sam odgonetnula ovdje, ono što je došlo sa gazanijom je žuta lantana, stavila sam ju u plastenik ali mi se čini da treba ipak ići u teglu. Velika smile78 tebi i zahvala tvom mužu što je to sve poslao poštom.Smile
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 18:54
Predivne biljčicesmile64.
Volim pupove ruža jer nikad ne znam kakva će biti (još pojma nemam što imam u vrtuLOL).
Prvo tražim slikice pa me nemaSmile, malo sam se razbolilaCry
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 18:01
nije me dugo bilo ali danas sam morala posjetiti tvoju racvjetanu tarasu predivno je još uvijek
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2010 u 08:14
opet sam malo virnula....   smile78
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 23:05
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 22:27
Čekamo kućno cvijeće, noćas će sigurno biti mraz, jadne cvječke kako će ujutro izgledati.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2010 u 09:14
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

za uslikane biljkice

Gioo, uletjela si mi između komentara.
Ovo što sam stavila su posljednji pokušaji ove jeseni, sada ćemo svi u zimski san do proljeća.Smile

Ali imam nešto kućnog cvijeća, koje ću staviti poslije.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.