Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 407> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gute Fee zar ti nabavljaš sjeme adeniuma? Ja sam lani dobila na poklon dosta sjemenki , uspješno su proklijale ali nažalost ostale su mi samo dvije mlade biljčice.Od ranije imam dva odrasla adeniuma koje sam kupila u MBM-u.Živi su, a izgleda da miruju jer im polako otpada lišće...Obožavam ih, ali zima im ne paše pa su mi neugledni i otužni....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
U toku dana ih je još nekolko proklijalo
Od 22 sjemenke samo dvije još nisu isklijale Sada je najbitnije održati mlade da odrastu |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pinus , jesi jos uvijek zainteresiran za sjeme ? |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
Zna to tako često biti ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Jagoda ne sekiraj se što im je otpalo lišće vidi moga sada je pun pupova, a počinju se i cvijetići otvarati.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mladima je isto pretežno otpalo lišće ali su tvrdi na dodir i vjerujem da će i oni krenuti sa toplijim vremenom. Neznam dali si počela zaljevati, a pošto je kod tebe temperatura veća vjerujem da bi im godilo, želim ti da što prije procvijetaju. ![]() |
|
![]() |
|
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() |
|
![]() |
|
ariel ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
Evo par slika . |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Prelijepi su!
Kad će moji narasti? Imam četiri malca posijana negdje u 7 mjesecu. |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Hvala na podršci
Sudeči po ovim sjemenkama sutra bi mogla i druga tura proklijati |
|
![]() |
|
ariel ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 31 |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
i ja sam zainteresirana za sjeme :) pls :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Kći me razveselila viješću da je vidjela u prodaji u gradu jedan krasan primjerak adeniuma. Kako ja imam dva bebača adeniuma zaintrigirao me ovaj "lijep komad". No kako sam se brzo zagrijala, još brže sam se i ohladila. Naime, cijena mu je preko sedamsto kuna! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jutros u 8 sati ugodno sam se iznenaddio vidjevši da su Adeniumi posađeni u ponedjheljak naveče proklijali tokom noči, sinoč se nisi ni nazirale klice
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Bromelija kada cvjetaju tvoji Adeniumi (sada preko zime ?) i koliko dugo cvjetaju ?
Koliko su stari ? (joj kako sam dosadan ![]() Gute Fee, da još uvijek sam zainteresiran za sjeme. Reci ako imaš nešto viška ? |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Pozdrav svima!!
![]() Adeniumi su mi prekrasni... i dugo ih trazim, neznam zasto nemogu otvoriti str. aukcije.hr, jer cujem da tamo ima sjemenki za kupiti... Pa evo ako netko od vas ima sjemenke i zeli ih prodati,,, ja sam ih spremna preuzeti!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sinoč sam posijao sjeme Adeniuma, 22 sjemenke
A sada sljedi isčekivanje biljčica Nadam se da će sve biti ok i da će nicat i napredovat bez večih problema |
|
![]() |
|
Prije svega da ti poželim dobrodošlicu ja sam sjeme naručio sa stranice http://www.cvjetnodrustvo.com/ Neki dan su ponovo imali u ponudi sjeme Adeniuma Black fair |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |