hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 124> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasne slike
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Velicanstveno , fantasticno snimljeno ! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno, a ova zadnja, već ponavljana slika, očito nam se svima dopala i to jako - bajka, prava bajka!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() [/QUOTE] Fani,ovdje si nadmašila samu sebe,predivno,bajkovito i još ... ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Svima nam se sviđa ista slika, mogla bi poslužiti za razglednicu.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
a ovo je slika tj. pogled sa moje terase na gradski park u pravu ste predivno i uhvaćen pravi trenutak ljepote.
hvala vam na posjeti i pohvalama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
već duže vremena nisam pokazala ništa od svojih biljaka pa da se ne osjećaju zapostavljeno evo nekih
![]() Uploaded with ImageShack.us ova puzavica neznam kako se zove ![]() Uploaded with ImageShack.us moja kohlera se osušila i baš sam se razočarala ali evo ponovo je potjerala mlade izdanke a ovako je izgledala ljetos ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us difenbahije jedna sa krupnim listovima i ova druga ima nešto sitnije listove |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Slike zimske idile su predivne!
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us hibiskusi na zimovanju ![]() Uploaded with ImageShack.us podmladak novih hibija i plumbaga poklon od naše formašice semire, ta žena je tako pružene ruke i što god mi je do sada poklonila sve se ožili sem jednog jasmina ali tu sam ja veliki krivac |
|
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivaju biljke u tvom domu
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svega zelenoga ima kod tebe, draga Fany.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala vam na posjeti dragi prijatelji pa navratite opet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ooooo pa evo i nihe dugo te nije bilo slatka mamice neka ti je sa srećom , a mogu ti reći da i mene ubi ovo vrijeme
![]() Uploaded with ImageShack.us sunca dajte nam sunca kako kažu u onom mjuziklu KOSA |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Meni isto nema draže, nego kad vidim da mi se oporavlja biljčica koju sam otpisala!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mislim da kohlera tako i mora - zimi propadne pa tjera nove mladice u proljeće.. Tako su cure tu na forumu pričale.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala na posjeti drage moje eto to je izgleda tačno anaida kohlera ponovo potjerala nove izdanke poslije zimskog sna
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fany pa kućne biljkice su super, a ona kohlera je preslatka, tako nježno cvate.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |