Shashin dnevnik radova |
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Korisnik | |
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto što ti je sugestija...sad i ja čitam Snasha...
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzo vi mene"prekrstite"
Danas je bilo(i još uvijek je) posebno hladno.
10ak dana prije nego je zahladilo sam odrezala par grana na ovome drvetu. Sve je bilo Ok do danas.Evo šta se danas pojavilo na mjestu reza
(slikano oko 14 sati)
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da,dobro vidite,LED
I tak,to je bio moj izlazak van danas(od 2 minute) ostak dana sam čistila cvijeće,konačno sam malo u red dovela i one sirotice iz garaže. Male pelcere sam selila u sobe na prozor jer su potjerali ali je sve to jadno kad nema svjetla dovoljno u garaži.
Stare pelargonije i belegonije sam očistila,porezala suhe grane,zalila i sad još da ima više svjetla bile bi sretne. Bit će ok i ovako. Čak mi je i nekoliko tegli ivančica ostalo.Očistila sam sve suho i vidim da dosta grana tjera mlade.
I konačno sam oko 4 sata bila gotova(MM je donio pizzu pa nisam morala obustavljati radove zbog kuhanja)
Sad to ovako izgleda
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super shasha! a gdje ti je ova prostorija na zadnjoj slici? blago ti se.....
|
|
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je garaža,moram ostavljati mjesto za autopa nemam više mjesta od tog na zidu
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
shasha ovo je super
pa ti ces nas sve ostale posramiti koliko ti toga uspijes uraditi |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha nadam se da taj led neće prouzročiti neku veću štetu...
Što se garaže tiče - sviđaju mi se police, a dali griješ garažu po hladnoći? |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hehe,ubacili smo radijator u garažu.Nebudu se one meni smrznule
O tim smo policama već raspravljali(ti još tu nisi bila) pa pogledaj pod temom "stalaže"(čini mi se) pod savjetima su...ili uradi sam Relativno jeftine su a mjesta zauzme koliko ti hoćeš.toliko si široke daske uzmeš.Super je da ih ljeti možeš maknuti
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super je garaža, pa još i topla, a police su prva liga, kad čovjek ima takvo mjesto, onda je zaista gušt uživati u svemu tome. Ali sve se to može napraviti, ako čovjek ima volje i ako sluša savjete.
Ali za tebe bravo
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da se pohvalim,te police sam SAMA postavljala.Bušila,mjerila....još su i dobro ispale
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na tu foru su složene i moje u hodniku. ali moja garaža nema grijanje |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, ti si moj idol kad je cvijeće u pitanju...ono što me privuklo na forum su bile fotke iz tvog vrta i s Donatine terace...stvarno sam iskreno zadivljena...BRAVO!!!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala DadaTrudit ću se ove godine,sa svim znanjem što sam tu pokupila,malo ga još dotjerati
Konačno vele da će zatopliti pa ću moći malo kopkati po dvorištu,možda već danas...jedva čekam...znate vi,drage moje, da sam počela sanjati kako mi svašta već cvate
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle naši će se snovi očito pomalo početi ostvarivati. Dobro kod mene već ponešto cvate, ali vidim da se priprema i kod tebe. Dakle mislim da već pomalo možeš krenuti u dvorište, najavljuju zatopljenje.
|
|
RIJEKA
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam bila do mraka vani.Pampasicu porezala,malo počistila....naravno kavica..a da terasa nebude prazna kupila sam jaglace (da ne kopam ove u dvorištu) da mi malo osvježe terasu(i ciklamice dvije prekrasne,slike sam stavila pod ciklame pa nebudem i tu)Tu samo jaglaci
i malecki šafranići
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klanjam se, o cvjetni guruu naš!
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada sam se stvarno posramila.Kod mene je isto lijepo vrijeme,malo prohladno ali moji radovi stoje jer radim do kasna.Ovo je melem za oči!Bravo vrednice!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti hvala UČITELJICE naša na lijepim sličicama. Plavi jaglac mi je ludilo i sad ću ga svako malo škicnuti (ljudi to je besplatno) a sad mi, samo meni , šapni ima li šanse da na zadnje dvorište posadim žute šafrane, trebaju li puno sunca (oni u šumi kojih se sjećam baš ga i nemaju). Kad se sade?
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mikica,ima vremena još.Ja sam nervozna i samo bi nešto prčkala po vani.Zemlja je još smrznuta pa ne mogu zato sam barem u tegle ubacila koji cvjetić.
Franjica,zakaj nebi bilo šanse? Samo ti je sad kasno,u jesen ih posadi. Svaki dan prolazim kraj školskog dvorišta(sutra bum aparat uzela) i tamo su šafrani,između sveg ostalog, i super su.Hlad je od živice i drveća no rastu i cvatu.Znaš kaj sad napravi,posij tratinčice.Uzmi par paketa sjemena i baci po travi.Kad pokosiš one opet cvatu,cijele godine.pssst...posadi ljubičice u travu
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha dali bi ja mogla tratinčice u jedna vrtić koji je skroz u hladu, rekli su mi da bi mogla nedirak staviti, što ti misliš, vrtić je dosta velik otprilike
200 dugačak, a 70 cm širok. Sad je dobro ali kad amul-cibor prolista, totalni je hlad jer je ispod njega.
Jaglaci su ludilo. |
|
RIJEKA
|
Odgovori | Stranica <12345 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |