Pozdrav iz Slavonije! |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boce su mi favorit ( možda jer i ja ih volim raditi, a tvoje su prave)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Lijepe boce, posebno su mi drage ove zadnje, jer znam
tu salvetu. I baš zbog toga što znam kako izgleda, mogu ti reći da si jako lipo iznijansirala ovo oko šalica i cvijetića! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sve je lijepo - uživala sam pregledavati sve....
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
dobro došla, krasne radove nam donosiš... veselim se druženju s tobom...pozdrav tebi iz baranje...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Lijepe boce, rekla bih, ali daj ih malo povećaj, mi s dioptrijama ih ne vidimo baš najbolje. Klikneš na "Edit" u poruci, zatim klikneš na sliku i razvučeš ju na željenu veličinu.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jako lijepi radovi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
prava si majstorica, bravo
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Flaše mi se jako jako svidjaju.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne boce izdvijila bih ove posljednje sa zivljim bojama
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Pozdrav od slavonke iz Zagreba. |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
pozdrav iz slavonije!!
|
|
![]() |
|
DANIKA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 37 |
dobro došla!!!
|
|
![]() |
|
madder ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 16 |
Pozdrav takodjer iz Slavonije...samo malo dalje iy Osijeka...Radovi su ti super
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Radovi su ti super, nemaš se što sramiti kao početnik.
Ona vaza s plavim mi je super. Ja molim ako imaš još koju salvetu s šljivama bar četvrtinu pošalji mi. |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
zanimljivi radovi
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Hvala na pohvalama i dobrodošlici! ja ću promijeniti avatar!
![]() |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
krasni radovi
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Predlažem da neko promijeni avatar.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |