|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() |
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() |
Mi isto koristimo zemlju koju nam "pripreme" krtice i to gore na kontinentu, pa si ja čak donesem ovdje da malo poboljšam primorsku situaciju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
Niti "moje" krtice i voluharice ne reagiraju na flaše, ove godine bum ih zalijevala s vodom sa odstojenom bazgom, navodno to pali...
|
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
![]() |
Isprobano, ali nikakve koristi. Izgleda da su okićke krtice navikle na flaše.
![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
![]() |
Bar tu vu Okiću ima praznih flaša
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
![]() |
Nek one rade barem u dvije smjene. Ne stignem razgrnuti sve hrpe, koliko ih ima. A i toliko veliki cvijetnjak baš i nemamo. Ak budem pobirao svu zemlju, onda ću promjeniti reljef terena.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
Pa ti si pravi robovlasnik, daj tim jadnim životinjama malo odmora, bar prebaci u dve smjene....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Iako imamo šumu na nekih 100-tinjak meatara od kuće, niti jedan put nismo uzimali zemlju iz nje. Mi isto jednostavno poberemo zemlju koju nam je krtica iskopala, i sa njom, pravac u cvijetnjak. Kod nas krtice rade u sve tri smjene.
kako ih se riješiti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |