Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 113>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 20:58
pepe potraži primer za glatke drvene površine.....ima ga u kanticama i nanosi se kistom a ima ih  i u spreju.......nakon što se osuši površina je hrapava i dpbro prima akrilne boje.......
možeš tražiti u hobby dućanima (skupo!!!) ili u trgovinama boja i lakova.....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 21:39

Kako me razveseli mare, neka i tebe opet ode Wink

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 21:43
a eto malo navratila.........da se ne  opustite previšeWink
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 16:00
drage moje salvetoljupkinje molim vas pregledajte svoje sandučiće i izbrišite sakupljene porukicesmile143
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:48
pozdrav svima
neki dan sam isprintala jednog prekrasnog anđjela na običnom print papiru i krenem ga ljepiti na drvenu daščicu.. (nisam ga namočila u vodu..)
 boja mi se povlačila za kistom , sve je bilo zamuljano tako da sam sve bacila.
Čitala sam negdje da se treba prvo pošpricati sa bezbojnim auto lakom ili  tako nešto.. pa tek onda ljepiti..

još jedno pitanje.. imam boju za beton, i lak za čamce.
ako bih radila nešto na tanjuru ili šalici, mogu li to staviti u pećnicu malo zapeći da se može koristiti svaki dan.
bojim se da lak za čamce ne popuca , jer nisam sigurna trebam li prelakirati sa nekim drugim lakom

hvalaaa
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 09:54
kuštrava ako printaš s laserskim printerom onda on "zapeče" boju i lako je zalijepiti ali kod ink jet printera sliku treba fiksirati.....možeš to napraviti bezbojnim auto lakom u spreju ili tako da sliku staviš između dva komada papira za pečenje i vrućom peglom peglaš.....isključi paru!!!....
boja za beton i lak za čamce nikako ne mogu ići u pećnicu.....usudila bih se ustanoviti da je to prilično opasno.....
postoje posebna lak ljepila i premazi koji se mogu zapeći ....možda su malo skuplji ali .....
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 12:22
mare-nostrum  hvalaaaa na odgovoru..
kako se nisam sjetila da popeglam papir.. aaaa aaaaaaaaaaa

sada znam za drugi put...

Na vrh
Tatjana_bg View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 268
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tatjana_bg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 13:45
kod printa koristim lak za kosu, aili avtolak u spreju,a tek posle ga lepim..
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 08:35
Bolje ne lak za kosu.On se kod močenja isto topi i ispire.Jedino kao završni svileni sjaj.Ja sam ga znala koristiti kod kuglica ali samo kad nebi imala drugi.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2011 u 08:47
već 2 dana mi se suši jedan tanjur (stakleni)  kojeg sam bojala aklrilnom bojom
jel sam trebala prvo stavili primer pa onda boju...?
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 16:39
Kuštrava, kad ja oslikavam staklo, radim to bojama za staklo.
Ako ga dekupažiram, pa koristim akrilne ili neke "obične" boje, a nemam primer (nisam ga nikad koristila), to staklo prije bojanja najprije posprejam bezbojnim
lakom-da mi boja ne "klizi".
Do sada mi je to uvijek palilo.
Ne znam jel netko ima još koju bolju ideju?

Nije mi baš jasno kakve su to akrilne boje koje se suše 2 dana ???
Taj slučaj nisam nikad imala.

Sad nešto sasvim drugačije:
znam vidjeti komentare nekih članica čije galerije nisam nikad vidila. Kako mogu naći nečiju galeriju?
Kako da, uopće, skužim u kojem dijelu da je tražim?
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 17:33

Mare, čini mi se da svi niti nemaju svoju galeriju.

Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 09:01
ma te boja sam uzela u Lidlu prije par mjeseci..izgledaju kao tempere i očajne su..
Evo tek sam jučer završila tanjur, sušilo se tjedan dana ...poludila sam već!

Prekjučer sam opet tapkala sa njima po drvenoj pločici i evo suše se i suše... opet ću čekati tjedan dana

Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 14:59
Možda su to neke uljne tempere, ja imam neke takve već dugo, samo nisu iz Lidl-a, već nekog kineskog dućana.
Nisam ih nikad probala...al,ako je to to...ne znam i bi li
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
caca5 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 608
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje caca5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 10:48
Zdravo...Zanima me da li neko ima neku internet adresu za kupovinu salveta u Sloveniji...i da li bi mi je poslao...Hvala u napred...
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 19:34
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 14:26
Originalno poslano od člana kuštrava kuštrava napisao:

ma te boja sam uzela u Lidlu prije par mjeseci..izgledaju kao tempere i očajne su..

Prekjučer sam opet tapkala sa njima po drvenoj pločici i evo suše se i suše... opet ću čekati tjedan dana

Ma daj!!!Nemam pojma.Ja ih imam i pokazale su mi se dobre.Doduše nisam ih same koristila nego ih miješam npr s bijelom.
Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 17:03
kojom bijelom? fasadnom ili bojom za beton?
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 22:37

Danas sam u Ofertisimi našla staklene tanjure raznih dimenzija po 7, 9 i 20 kuna.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 14:08
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Originalno poslano od člana kuštrava kuštrava napisao:

Ma daj!!!Nemam pojma.Ja ih imam i pokazale su mi se dobre.Doduše nisam ih same koristila nego ih miješam npr s bijelom.
Palo mi je na pamet da su to uljene boje.Provjeri.Bilo je za kupiti 3 vrste.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,439 sekundi.