OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 259260261262263 374> |
Korisnik | ||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma ne zabušavam bolan...cccccc ja samo malo uletim ta te jubim
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Vidiš kak mi međimurci volimo lijepe vrtove
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Otok - je dobro popravil naše gore list tvoju ogradu? Baš me raduje da se tako pošten čovjek našao! Nije na odmet tom ponosu ni činjenica da je z Međimurja
![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Eto, ni građevinarci nisu imuni na tvoje cvijeće
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Ma dobro je da sam ja ostala doma, da nisam sada s mm u Njivicama, mislim da bi ti ja sada isto srušila ogradu a za kaznu ili možda nagradu napravila novu , malo jaču za sledeće slučajeve ulijetanja!!! Draga, pp, grizem nokte, još malo pa prelazim na živo meso! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Isuse, moj muž je na Krku, jelda, ali je i slušao 6 mjeseci kako cvilim za nečim kod tebe. Ma ne, nije to on, sto posto nije, jelda da nije????
![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
U tvm vrtu proljeće je već došlo, kad će k nama još se ne zna?
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
|
raskošno ,prelijepo pravi ugođaj za nas sniježne da malo ugrijemo dušu
![]() |
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Otok, kod tebe nema zime, tako je uvijek sve lijepo kod tebe.
Kod nas kontinentalaca biljke sada životare, jadne i bijedne a kod tebe kao da je već ljeto.
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Kad je dan već bio tako siv, evo i malo mojih sivih biljčica
![]() ![]() pa malo zelenih pomiješanih sa sivim ![]() i onih koje se sramežljivo trude da daju vrtu malo boje ![]() ![]() Grevilea se baš trudi, ali nikako da procvjeta, jako joj je hladno ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Čarobno. Sivo, zeleno i onda ono u bojama.... P r e d i v n o. Eto kako može biti lijepo i bez cvijeća!
![]() |
||
![]() |
||
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
|
predivno je u tvom vrtu a jos ljepse ce biti "za koji dan "kad nam zima ode :)
nadam se da je neoprezni vozac dosao popraviti zid P.S.tvoji kaktusici dobro zimu prezivljavaju u podrumu havla ti za to ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Kao što je Baka rekla-sivo,zeleno i onda ono u bojama.....vrt i bez cvijeća može biti prekrasan
![]() Jedno pitanje,vidim da si slikala kadulju,kada i kako se ona šiša,ako se šiša da izgleda uredno(kao lavanda npr.)?
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
Ludilo od sivila!!!!!
![]() |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
|
sve boje su ti za pet!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
kao i uvijek pravo malo carstvo
![]() sve mi je super . ciklame obozavam i koliko god da kupim nijedna mi ne ostane tako da sam sad vec odustala... tvoje su fantasticne..ono ispod su male primule ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Otok, uvijek velim i stoput ću ponoviti - krasno je imati tu djevojke s mora koje cijele godine imaju što pokazati.. Moj je vrt smrznut, jutros -5, ali vidim u dugoročnijoj prognozi da nas danas tjedan čeka i do +7. Jeeeedva čekam! A do tada k tebi dolazim uživati!!
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
i jasam sretna sto postoje vrtovi kao tvoj,dok kod mene biljke spavaju,uzivacu u tvom vrtu
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 259260261262263 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |