Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uskrsnji kaktus - Rhipsalidopsis gaertneri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Uskrsnji kaktus - Rhipsalidopsis gaertneri

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 21:56
uskršnji%20kaktus%20-%20lat.%20Rhipsalidopsis%20gaertnerii
ovo sam našla na Kat Reinoj temi,nadam se da se neće ljutiti,i ovo meni izgleda drugačije od božićnog,tj,vidi se razlika,a i cvjetovi su drugačiji.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 21:46
Po mom znanju uskršnji cvate za uskrs a božićni za božić što je logično, ali biljci ako promjeniš uvijete može ti božićni cvati za uskrs. Tako da ni ja ne znam na kraju koji imam.Ima puno vrsta ali jako su sitne razlike.
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 20:47
Ja sam danas bila u našem Kau... i vidjela ove kaktuse,na njima je pisalo proljetni kaktus,a nije mi se baš činio da je to točno,uskršnji kaktus ipak ima drugačije "listove",možda se javi netko pametniji od mene pa nam objasni razliku.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 19:53
više nismo sigurni što je uskrsni, a što božični kaktus, jer ih u velikim centrima možemo kupiti skoro stalno i uvijek imaju pupove ili cvatu.
Na vrh
Tanja 20 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 294
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tanja 20 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 18:32
E ja sam dobila pelcer od božićnog kaktusa, mislim sve je to slično. ali uskršnji ili božični nije, probaj si guglat pa nađi. Moj još nema pupove ali sam čitala da kad krenu pupići da ga nipošto ne smiješ micat, i nek ti sad bude na svjetlom i toplom mjestu dok ne ocvate onda ga možeš stavit na hladnije mjesto. A baš je cakana!
Na vrh
zmaj View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zmaj Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 14:41

Kakva su vam iskustva s Uskrsnjim kaktusom ili Rhipsalidopsis gaertneri
Vidim da ih več ima u prodaji
Prije tjedan dana kupio sam jedan u Kauflandu, bio sam tamo kad su ih taman postavljali na police
U dobrom je stanju, pun je pupova i za sada mu ni jedan nije otpao

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Nadam se da mu neće pupovi otpasti i da ću uživati u ljepim cvjetovima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.