Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 16:47
Jesam bezobrazna smile42, Enrikova nona, dobro došla u moje dvorište, ako se  ne varam ti si mi prvi put u posjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2011 u 23:49
Kato nikad nije kasno za cvijet .
Prekrasan je i božičnjak i ljubica smile78
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 23:33
Pa i tvoj je gorostas, nikada nisam vidjela većeg božićnog kaktusa. Predivan jeClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 15:35
bozicnjakThumbs%20Up pozdravod menesmile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:50
divan je Epiphyllum truncatum silvestrii
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 17:38
Šta je da je prekrasan jeClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 14:34

Zaista jako lijepo izgledaju i mali i veliki!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 00:50
Malo sam se "naluknula" i vidjela tvojeg ljepotana ! Ja imam istu takovu boju ali je moj Bozicni kaktusic prema tvojem miniminiminimini !   smile79
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 19:24
Vau, kakav ti je božićnjak!Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:24
I ja imam pelcer ovog tvoga božićnog kaktusića!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 22:38
 Stvarno prekrasan!
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 19:15
Ljubica i kaktus su zaista osvježenje sad kad ništa ne cvjeta,pravi melem za oči poslije bjeline koja vlada oko mene,zaista prelijepismile106
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 22:20
Mali kaktus, tvojom zaslugom sam otišla na temu o Uskršnjem kaktusu i poslikala moj božićnjak i uskršnjak i napisala svoj zaključak o razlici koja je vidljiva na člancima, a onda je zmaj upozorio/la da je na 9. stranici o božićnjaku upravo to detaljno objašnjeno, pa sam danas poslijepodne proučavala temu o božićnjaku i znaš šta...... moji "zdravoseljački" zaključci su i znanstveno dokazani LOL i sad sam si tak važna... joj kak sam pametna Embarrassed.
Bigi, je pala je, pa za šta me smatraš, pa kad ja nešto velim onda je to tak... sad sam opet "prirodna plavuša", a ne bijela baba...Wink
Gute, nema veze ak´ je mali, samo neka cvjeta i moj je drugi mali, ali je podario par cvjetića. No trebate vidjeti na temi o božićnjaku na 20. stranici  Pinus je stavio sliku kaktusa svoje susjede...  gorostas u odnosu na mojega smile227.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 20:24
Ljubica je baš posebna a kaktusi predivni!

Clap            Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 11:47
ljubičica i decembar prekrasni!!!!!ClapClapClapClap
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2011 u 00:02
Prekrasan jeSmile 
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 16:43
Hvala vam drage moje i da u pravu ste, baš je lijep ( jesam skromna, šta neee?)

zato evo ga još malo, dok je u punoj cvatnjiWink100_1693
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2011 u 12:03
predivan je,moj nikako da procvjeta.
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Siječanj 2011 u 18:59
Eto vidiš, skoro pa prve susjede, a nikak do tebe da dođem.
Neću uopće komentirat tvoje cvijeće, cure su već sve rekle.
Samo htjedoh pitat: jel frizura pala?
Rekla si nakon kupaone, pa...
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 14:46
prekrasan je kaktusic...zato kad je nama ocvao gledamo tvoga kako je krasansmile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.