Prepoznajte! |
Odgovori |
Korisnik | |
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 16:05 |
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja-Ovdje se radi o dvje biljke na prvoj slici i jeste jedna vrsta fikusa tj.šareni benjamin.a na drugoj slici je difenbahia mislim da netreba latinsko ime.Bitno je da se zna ime i to već govori kako dalje da ih uzgajaš.Pozdrav.
|
|
Tanja 20
Pustio korijenje Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puno!!!
|
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
tropi
Mladi grm Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Chrysalidocarpus lutescens (Dypsis lutescens) areca -klijanci
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
molim vas da ne otvarate svaki put novu temu za pojedinu biljku.
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
:)
|
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha...
Još sam uvijek nova i pokušavam se snaći, hvala. |
|
|
|
dmirce12
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa neznam u čemu je problem htio sam objaviti sliku u rubrici moje biljke pa neide ili moj album neznam točnoi kako se zove ta rubrika,ali pokušaj je bio uzaludan.Probat ću još koji put pokušati možda i uspije.Hvala Tanja i pozić.
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To bi trebao ići u moje slike, zatim DODAJ NOVU SLIKU e onda ti se otvori prozorčić gdje te traži folder u kojem je slika, učitaš je i to ti je to. Zapravo otvori ti se URL koji moraš kopirat, onda iz svega toga izađeš i kad pišeš poruku, recimo meni: klikneš desnim klikom tamo di poruku pišeš i stisneš PAST. Joj kak sam ja to iskomplicirala, ak ne skužiš, javi. Nekak ću ti bolje pojasnit.Ok? |
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dmirce12
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tanja,Tanja gdje si našla tu biljčicu mene podsječa na sedum,ali nisam siguran.Vjerojatno je vrsta koja pripada sekulentima kao i krasula
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima listiće mekane kao zelena salata.
|
|
|
|
Heliofit
Pustio korijenje Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda su listići još uvijek mekani, jer se radi o mladoj individui....Mene podsjeća na biljke porodice Crassulariaceae..
Pozdrav |
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tanja 20
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Inače su listovi mekani i u starije biljke, ne raste nešto posebno u vis niti se grana, već izlazi puno novih izboja, a stara biljka je jako slična ovoj maloj. |
|
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |