Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 113> |
Korisnik | ||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pepe potraži primer za glatke drvene površine.....ima ga u kanticama i nanosi se kistom a ima ih i u spreju.......nakon što se osuši površina je hrapava i dpbro prima akrilne boje.......
možeš tražiti u hobby dućanima (skupo!!!) ili u trgovinama boja i lakova..... |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
|
Kako me razveseli mare, neka i tebe opet ode |
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
a eto malo navratila.........da se ne opustite previše
![]() |
||
![]() |
||
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
|
drage moje salvetoljupkinje molim vas pregledajte svoje sandučiće i izbrišite sakupljene porukice
![]() |
||
![]() |
||
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
|
pozdrav svima
neki dan sam isprintala jednog prekrasnog anđjela na običnom print papiru i krenem ga ljepiti na drvenu daščicu.. (nisam ga namočila u vodu..) boja mi se povlačila za kistom , sve je bilo zamuljano tako da sam sve bacila. Čitala sam negdje da se treba prvo pošpricati sa bezbojnim auto lakom ili tako nešto.. pa tek onda ljepiti.. još jedno pitanje.. imam boju za beton, i lak za čamce. ako bih radila nešto na tanjuru ili šalici, mogu li to staviti u pećnicu malo zapeći da se može koristiti svaki dan. bojim se da lak za čamce ne popuca , jer nisam sigurna trebam li prelakirati sa nekim drugim lakom hvalaaa |
||
![]() |
||
|
kuštrava ako printaš s laserskim printerom onda on "zapeče" boju i lako je zalijepiti ali kod ink jet printera sliku treba fiksirati.....možeš to napraviti bezbojnim auto lakom u spreju ili tako da sliku staviš između dva komada papira za pečenje i vrućom peglom peglaš.....isključi paru!!!....
boja za beton i lak za čamce nikako ne mogu ići u pećnicu.....usudila bih se ustanoviti da je to prilično opasno..... postoje posebna lak ljepila i premazi koji se mogu zapeći ....možda su malo skuplji ali ..... |
||
![]() |
||
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
|
mare-nostrum hvalaaaa na odgovoru..
kako se nisam sjetila da popeglam papir.. aaaa aaaaaaaaaaa sada znam za drugi put... |
||
![]() |
||
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
|
kod printa koristim lak za kosu, aili avtolak u spreju,a tek posle ga lepim..
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Bolje ne lak za kosu.On se kod močenja isto topi i ispire.Jedino kao završni svileni sjaj.Ja sam ga znala koristiti kod kuglica ali samo kad nebi imala drugi.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
|
već 2 dana mi se suši jedan tanjur (stakleni) kojeg sam bojala aklrilnom bojom
jel sam trebala prvo stavili primer pa onda boju...? |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Kuštrava, kad ja oslikavam staklo, radim to bojama za staklo.
Ako ga dekupažiram, pa koristim akrilne ili neke "obične" boje, a nemam primer (nisam ga nikad koristila), to staklo prije bojanja najprije posprejam bezbojnim lakom-da mi boja ne "klizi". Do sada mi je to uvijek palilo. Ne znam jel netko ima još koju bolju ideju? Nije mi baš jasno kakve su to akrilne boje koje se suše 2 dana ??? Taj slučaj nisam nikad imala. Sad nešto sasvim drugačije: znam vidjeti komentare nekih članica čije galerije nisam nikad vidila. Kako mogu naći nečiju galeriju? Kako da, uopće, skužim u kojem dijelu da je tražim? ![]() ![]() |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
Mare, čini mi se da svi niti nemaju svoju galeriju. |
||
![]() |
||
|
ma te boja sam uzela u Lidlu prije par mjeseci..izgledaju kao tempere i očajne su..
Evo tek sam jučer završila tanjur, sušilo se tjedan dana ...poludila sam već! Prekjučer sam opet tapkala sa njima po drvenoj pločici i evo suše se i suše... opet ću čekati tjedan dana |
||
![]() |
||
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
|
Možda su to neke uljne tempere, ja imam neke takve već dugo, samo nisu iz Lidl-a, već nekog kineskog dućana.
Nisam ih nikad probala...al,ako je to to...ne znam i bi li |
||
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
||
![]() |
||
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
|
Zdravo...Zanima me da li neko ima neku internet adresu za kupovinu salveta u Sloveniji...i da li bi mi je poslao...Hvala u napred...
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
evo našla sam jednu u Kranju. evo link na salvete http://www.hobbyart.si/index.php?option=com_virtuemart&category_id=201&page=shop.browse&Itemid=14&limit=20&limitstart=0
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
||
|
||
![]() |
||
|
kojom bijelom? fasadnom ili bojom za beton?
|
||
![]() |
||
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
|
Danas sam u Ofertisimi našla staklene tanjure raznih dimenzija po 7, 9 i 20 kuna. |
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |