Moja svastara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozda ovo ne bi trebala ovdje postaviti,ali posto je ovo *moja svastara* pokusacu
![]() ovo su moje prve dvije torte koje sam ukrasavala sa fondomom...nisam puno vjesta,al mi je zanimljivo. ovu sam pravila u nedelju ![]() a ovu pre dva dana ![]() ![]() nisu savrsene,ali sam ipak zadovoljna. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i to je super ideja,torbica
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
od jednog komada sam sašila lijepu ljetnu torbu, ukrasila sa domačom čipkom ,koja je predstavljala džep sa prednje strane , a prema boji garderobe sam je ukrašavala oslikanom maramom odgovarajuće boje, više je namam jer sam je poklonila
|
|
![]() |
|
da,malo je teze raditi,al zato ce mi slika biti draza
![]() a to platno upotrebi,izvezi nesto ![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
vidim novi radovi ,a ćini mi se da je ovo domaće platno,Takvo rebrasto tkanje je bilo vrlo gusto i čvrsto i u davna vremena moga djetinjstva od takvog, doma otkanog platna (da ne spominjem dugotrajni proces bjeljenja )šivale su se vreče za žito i brašno , i koliko se sječam nije bilo baš previše cijenjeno, a ja sada čuvam u ormaru komad takvog platna i šteta mi je upotrebit ga za nešto.Ako je tvoje platno tako gusto i čvrsto , jako je teško vesti ,ali će biti jako lijepa slika .
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa sve ti ide od ruke, pokušaj, sigurna sam da bi i to uspjelo
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam bila znatiželjna što ćeš nam sada pokazati, jer si zaista svestrana.
Baš lijepo Gioia. |
|
![]() |
|
hvala
![]() skoro zavrseni rad ![]() i ova ![]() ![]() ova je tek zapoceta ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka čast i na medenjacima i na vezu-odlična galerija
radova, zaista imaš zlatne ruke i puno strpljenja! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Vez je prekrasan i ćini mi se da se polako opet vraćaju "stare"vrijednosti.
Medenjaci su posebna priča , ja bi prije oslikala 5 marama nego ukrasila tolike medenjake |
|
![]() |
|
Za ovo je stvarno trebalo strpljenja, bravo gioia
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Nisam do sada uočila ovu tvoju temu, a sada sam pregledala sve od početka i uživala gledajući tvoje ručne radove.
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
ja bi to jeo
![]() |
|
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
|
|
![]() |
|
novi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stari medenjaci,jedni od prvih koje sam radila...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ako zelis da obojis cijeli ukras onda fondom treba biti rijedji
![]() ![]() a glazura moze i da se pojede ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
A tu si se sakrila
![]() Hvala puno na receptu.
Pitanjce:
Ova glazura sa bjelanjkom je samo za šaranje ili? Kako obojaš cijeli ukras, kao ovo crveno srce u dnu fotografije?
Ovo je odlično za zabavit djecu i ukućane. Izrežeš im oblike i nek šaraju. Tako onaj lijep osjećaj kićenja bora produžiš na par dana. A još ako ti ukrasi ispadnu ovako lijepi kao tvoji.... milina!
Pravi si genijalac Gia, ovo mi nikad ne bi palo na pamet!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |