Moji radovi :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 13:10 |
prekrasni radovi ...... a ideje ..... svaka čast
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno si me oduševila!vrlo lijepo i nadasve orginalno!dobro nam došla,nadam se da će ti biti ugodno ćaskati i družiti se sa nama !
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasni,veseli , šareni,ma pravi
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slatka i maštovita jajčeka!
![]() |
|
![]() |
|
v.novak ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Evo malo radova od Uskrsa! Nadam se da Vam se sviđaju :))
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
halooooooooooo,gdje su novi radovi ja svratim često ali se ne javim samo uživam u toj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Pridružujem se svim curama - sve je krasno!!!!
Ne bih mogla izdvojiti što mi je najljepše.....Bravo, bravo, samo nastavi tako i razveseljavaj nas novim radovima
![]() |
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
odlicno...prekrasni crepovi,mada su mi flase jos bolje...........
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ostadoh bez riječi,krasno...crijepovi su jedni od lijepših,dobrodošla!
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
;) probam pa šta bude hehehe
|
|
![]() |
|
v.novak ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Probaj, probaj!
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jel smijem ukrasti ideju za jednu bocu za voskom?
;) |
|
![]() |
|
Nije silikon,nego svijeća (vosak)
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Boce su mi stvarno zanimljive, od ovih novijih, ona niz koju se "scijedio" silikon (je li silikon ispod boje?) mi je baš...onako....pogođena, po mom guštu!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav i tebi. Ima tu svega, od škojki , tijesta, perlica, ljuskice od pistacija, strugotine od drveta.Lijepim sve što nađem
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Pozdrav, jedno pitanje: koji je to zamjenski materijal tvoje boce...one mi se posebno sviđaju.....
Pozdrav svima od Božice, pratim vas sve i sve ste divne tete salvete.....
|
|
![]() |
|
onaj crijep sa jagodama mi je odličan! :)
i ove boce... ne mogu se odlučiti koja mi je ljepša... |
|
![]() |
|
Draga moja zaista prekrasno,ti ježići i vjeverice kao da su pobjegle tebi iz mog vrta,predivni motivi,ma ne znam ili mi je ljepše drvo ili crijep,samo mogu reči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Tete Salvete, evo jos par novih radova :)
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |