OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 374> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni jaglaci Otok! Boje su prelijepe!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Jaglaci prekrasne boje, a tek kak su cvjetovi buci- buci!!!???
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
prekrasno,osvježavajuče za naše oči koje samo vide jadne smrznute biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Jaglaci su prekrasni, koje boje, kod tebe je stvarno već došlo proljeće !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i ja sam pogledala lijepe jaglace,i kao što reče Anaida što god ti posadila u škrapicu mi ćemo rado dolaziti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasni jaglaci
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prvo kad sam vidjela onoliko sukulantica
![]() ![]() tak da sam sad evo ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
šta god staviš u svoju škrapicu biti će prelijepo kao i sadašnji njeni stanovnici!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
baš su preslatki, ovako lijepo rascvjetani
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivni jaglaci
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ljepotani proljetni, baš su zgodnički!! kako god ti odlučila i što god zasadila, razmjestila ili dodala - mi ćemo biti svakodnevni gosti tvog vrtića i ove godine!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za vikend sam malo počela raščišćavati po vrtu, planirati gdje ću šta posaditi.
A planovi su ujutro jedni, popodne drugi, mjesta je malo, zemlje još manje. U ovoj maloj škrapici najprije su trebali biti sukulenti, pa onda mirišljavo začinsko bilje, pa .... E, do tada bit će jaglaci u loncima. Kad oni ocvatu taman će biti vrijeme za sadnju, još ću vidjeti čega Do tada, evo jaglaca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, evo me malo i kod tebe, da si još više uljepšam ovo krasno jutro. Prvo ću prokomentirati onu prekrasnu sliku mora u daljini, ali i tvoje cvijeće oduzima dah...
Uživala sam!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Otok, ostala sam bez riječi gledajući tvoje slike , sreća da su cure prije mene već sve rekle pa i ja to potpisujem. Sukulenti su ti prekrasni - san snova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet isto. Ne svratim dva dana a kod tebe divota
![]() ![]() ![]() Prvo onaj pogled....Prodajem kuću tražim drugu s pogledom na more!
![]() ![]() A onda tvoja kolekcija sukulenata. No ti ih imaš gdje držati po vrtu.... jedino se nahodaš noseći sad amo tamo!
![]() ![]() Pepeljugu neću sad šišati, imam i u vrtu... ali helychrisum znači treba.
Ja kod tebe uživam gledajući i odmah i učim!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Za paulowniu ću morati nekoga zvati da poreže neke grane. Raširila se i kod susjeda i na cestu, pravi na cesti hladovinu pa tu svi parkiraju u ljeti aute. Bojim se ako bude jakog vjetra da ne pukne koja grana, ali sami je više ne možemo rezati, trebaju jako dugačke skale
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da si bila vridna i da si mislila na mene, i ja na tebe. Danas sam preslagala sukulente od kojih je 50% tvoji ljepotica, dobro se drže i ja sam ih zalila, i stavila na sunce, mogu ti reči da su se udvostručile, a jučer sam rezala ruže, lantane, lavandu, neka francuska raširila se ko luda.
Reportaža je za 5. ![]() Reci mi da li ti orezuješ svoju paulowniu, s obzirom kolika je to je čini se nemoguća misija ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otok, došetala i ja lagano do tebe.
A kod tebeeee.....divota! Ne znam dal se to meni samo čini, al kod vas (ne znam kako da se drugačije izrazim) sretnika koji živite na otocima, i trava je nekako zelenija, i cvijeće šarenije, i... ne znam ni sama više! Al sve mi je nekako drugačije nego na "kontinentu". O sukulentima više nemam što reć, a da cure nisu već rekle. Prepisujem sve! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 108109110111112 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |