Triša piše dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 40> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dabas sam iz skupnog klijališta presadila kosmos, noćurak, dragoljub, a posijala cinije.
Stavila sam sve van jer kiša tiho pada-skoro ne pada, pa mislim da će svemu malo vlage dobro doći. Nisam danas ništa više od toga radila, jer sam "radila" ono što moram da preživim, a bila je hrpa posla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas nisam baš nešto radila, ali sam bila u Metrou, kupila neko sjeme i lukovice
![]() Odmah sam posijala dragoljube - piše da su visoki
![]() Od kćeri sam uzela grančicu hoje, posadila ju a mm je napravio nosač
![]() Ustvari malo me uhvatila neka lagana prehlada, a ovdje je takva magla da mi se nije dalo biti vani. Sutra ću se popraviti, jer moram posaditi dalije.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Jao kako su lijepi kamenčići a tek biljkice,super si majstorica!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Biljčice ti uživaju na suncu u zavjetrini, dođe mi da se došuljam do njih i legnem pored
![]() |
|
![]() |
|
Danas je skoro sve očišćeno od kamenja i upravo sada zet i mm razvoze s prikolicom, pa ću ujutro biti sretna, jer će većina otpada nestati iz mog dvorišta. Malo sam se pozabavila stazicom kroz vrt koju sam davno napravila o otpadnog materijal da izgleda kao mozaik
![]() Dok ovo pišem dvorište se ispraznilo, dečki se vratili, a ja jako zadovoljna.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Zaista me potičete pohvalama, ali ja imam i najviše vremena od svih vas, jer sam u penziji, pa imam puno slobodnog vremena. Još nešto radim, ali to što zaradim sve potrošim na cvijeće ili tome slično.
Danas iako je nedjelja, do sada sam bila u dvorištu. Pisat ću o tome kasnije, jer me mm vodi van na ručak.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Triša, sve pohvale! jako lipo i poticajno za sve nas!
|
|
|
|
![]() |
|
Letitia ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Super. Nadahnjuješ me svojim idejama.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Da vrijedna,svaki dan me uhvati bed kada vidim koliko je napravila.Ma super je.MM je već pomalo ljubomoran na taj "moj forum" i moje cure.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kako li je samo naša Triša vrijedna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vratila se oko podneva doma s novom biljkom - sretna. Nakon ručka uhvatila se opet poslova u dvorištu i očistila kamenje do kraja, pa sam napravila dva nova vrtića:
![]() U međuvremenu je mm napravio od žice konstrukciju za prenjanje clematisa , koji je još za sada u jednoj 120 x 30 cm, dubine 40 cm posudi, pa ću vidjeti kako će se ponašati, prije nego ga posadim direktno u vrt.
![]() Na slici se vidi da je sve prepuno vreća s kamenjem, no zet mi je obećao za sutra to odvesti (iako je nedjelja).
Pregledala sam klijališta i ustanovila da su vani noćurak, Dragoljub, kosmos, neke plave zvjezdice, a osteospermum je tek počeo.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Cure, pa vi ste i meni najveći poticaj za sve što kupim ili nabavim. Mislim da sam malo "prolupala", a potrošila hrpu love, ali koga briga, kaže moj unuk:
"pa nona novci su zato da se troše".
Bila u Konzumu (subotom s prijateljicama kafenišem) i naravno vidjela jedno čudo kojem nisam mogla odoljeti, a zove se Jasminum Polyanthum.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
koji divan vrtićć s pikavcima. svaka čast!
![]() |
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Triša - prvooptužena si za moj bankrot. Jučer sam se divila tvojim kaktusićima i kamenjaru a danas dok sam po Konzumu tražila grijač vode nabola sam se ni manje ni više nego na 5 kaktusića pa onda se još zaljepila na mene jedna čuvarkuća i iiii sva sreća da su djeca otišla u Biograd pa nisam morala kupovati ništa za ručak - inače bi bilo svega
![]() |
|
![]() |
|
Slatkisu ti kaktusići.Taman lijepa ideja za moje.
|
|
![]() |
|
Hvala vam puno, sretna sam što vam se sviđa i ja svih pratim i uživam
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Triša ovo je GENIJALNO, pogotovo ova ideja sa bodljikavcima.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, koliko god sam bila pod temperaturom bacila sam svaki dan oko da vidim što si uradila!!!
Svaka čast!!! ![]() Ideje su za +5! Baš si mi dala ideju kako da istaknem svoj cotoneaster! |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
presladak je
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |