LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 111> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mrvicu kasnim, ali evo me!! Došla se diviti jaglacima, prolistalom božuru i hortenziji i unutarnjim biljkicama!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Moram ostaviti poruku za najljepši i skladniji par koji sam vidjela, daj Bože da i ja i MM budemo takvi jedno drugome.
Sretno Vam Valentinovo golupčići ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() hvala na posjetama, trudim se, trudim......jedva čekam da zatopli pa da vidim što je od ostalog preživjelo ![]() Nataly, Tradescantia van i na sunce čim dovoljno zatopli..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrsno, kao da je već proljeće. Cijeli vozni parkić jaglaca
![]() Dihondra uzgleda super za ovo doba godine ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Možda gnjavim,
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Puno boja u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lora je prekrasno sredila vrt, vidim da si bila vrijedna! Cvijeće se oporavlja a jaglaci su prekrasni!
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lora
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Jako,jako,jako mi se svida tvoj ulov u kolicima
![]() ja nemam nista...uglavnom cvijece ti je super i bas je lijepo slozeno to sve vani... ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Drage cure hvala svima na pohvalama. To je podstrek da nastavim "tjerati" biljkice da počnu već jednom malo brže izvirivati
![]() Nataly, Tradescantia i svo kućne biljčice sele čim dobro zatopli na ljetovanje na terasu..... Hoja iz tvojih usta u Božje uši....Bilo bi mi žao da je dihondrica otišla. Svima ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo ti je sve krenulo, jaglaci su prekrasni, dobro si sredila vrt, kućne cvatu na veliko. I moja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hej, Lorić, nema straha za dihondru. Samo da zatopli ona će se opet oporaviti.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sunce došlo u tvoj vrt. Jaglaci su prekrasni!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si složila jaglace po vrtu,a u kući ti toliko lijepoga cvate
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ovo je telepatija, jučer sam razmišljala tko zna gdje su tvoji jaglaci, jesu li u vazama ili su posađeni u vrt. I eto odgovora. Baš je lijepo i jedva čekam doći to vidjeti...
![]() Zar Tradescantiu ljeti staviš van? |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kod tebe sve već cvjeta i pupa!!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |