Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 172> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni radovi,okvir je prekrasan,romantičan i elegantan
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Saro ponavljaš se
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ova "dvolična"zdjelica je posebna kao i skoro svi tvoji radovi,tebe se može samo kopirati!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malkice sam prošetala po galeriji i baš sam fino guštala
![]() Sarita, predivni su tanjuri, kutije, posuda za šećer ![]() pa ovo već pod umjetnost spada ![]() ![]() bravooo |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa ti si prava tvornica, sve ljepše od ljepšeg
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
|
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Nekoliko sam se puta vraćala na okvir i gledala ga a samo prava umjetnička djela se gledaju više puta.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
jako lijepi radovi, posebno mi se sviđaju okviri.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
mogu reći samo jedno : predivno.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Hvala TB ,salvete mi donijela prijateljica a kupljene u "Perlici"Zg
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Svaki dan jedan novi rad. Tanjur mi se jako svidja. Gdje si nabavila lopoče.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svaka čast ovom okviru-lijep je nježan...al ja sam se već zatreskala u onaj prošli
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno,tako nježan okvir,pa ti si neumorna
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |