Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Teine kućne čarolije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Teine kućne čarolije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9101112>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 09:35
Predivno Tea
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 22:20
Kako je danas lijepo i sunčano ja sam naravno izjurila van iz kuće, iselila sam brugmansije i limune, mandarinu i naranđu iz podruma. Zasadila svu onu čaroliju koju sam jučer donesla od Branke smile148 nisam slikala.

I onda sam na kraju presadila sve kćerkine bodljikavce jer sam danas u dućanu našla super posude. Pita mene žena u dućanu da mi da uputstva za kuhanje u njima smile156

a evo i kako to sad izgleda

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2008 u 20:44
Naravno da je živo i čitavo, samo mi je ono bilo na pameti pa je ostalo u mojim rukama, a ja zna se ......smile223
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2008 u 20:41
A što je s klijalištem? Jel preživjelo?

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2008 u 20:10
Danas unatoć svemu nisam mogla sjediti u kući - pa ljudi stiglo je sunce i toplina.
Malo sam vani obilazila moje vanjsko carstvo i odlučila; skratila sm sve penjačice i mičem im postojeće lukove (slabi i nikakvi), a MM mi je obečao napraviti čvršće od željeza.

Naravno poslije sam otišla malo do Branke i pribavila si posla za sutra - HVALA BRANKA.
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 22:19
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Passiflora putuje ponedjeljak, kartu je kupila, još samo da je napojim nahranim i spremna je za putovanje.

smile79
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 22:19
E stara moja- pa po lojtrici gor pa po lojtrici dol!
Kaj je to dragi točil danas kad ti se i štenge miču pod nogama?

Sad nek te zmasira da možeš zaljevati svo ono cvijeće kaj imaš doma!
Tvrda si ti- brzo bu tebi prošla boljka- nego jel klijalište preživjelo?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 22:11
Draga moja moje-tvoje anđeoske trublje se drže - diketno su u vrtu, a vrijeme je super, pa se nekako ne bojim da će biti jako hladno. Moraju uspjeti kad vidim što ti sve radiš, pa kad su i one prošle kroz tvoje ručice, uspjeh ne može izostati. Passiflora putuje ponedjeljak, kartu je kupila, još samo da je napojim nahranim i spremna je za putovanje.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 21:28
A siroće pa sva se budeš polomila,polako,sad se odmaraj.Za vani ima vremenasmile78
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 21:22
Glistal je zemlja koju proizvedu gliste iz gnojiva. To je najjednostavnije objašnjenje. Ja ga mješam sa kupovnom zemljom i to je jedna vrsta gnojiva. Cvijeće bolje napreduje.

Danas sam malo opet presađivala; uh, nisam ni primjetila koliko je novih biljaka ušlo u moj živor u preoteklih par mjeseci. Tako im je sad lijepo kad imaju više prostora....

Malo sam čeprkala i vani, ali ništa na veliko jer sam noseći klijalište iz potkrovlja uspjela pasti niz stepenice i sad me sve, ali baš sve boli......
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 18:56
U dnevnicima sam sad nekoliko puta pročitala da koristite GLISTAL.
Kaj je to i čemu služi. Lijepo molim jednu besplatnu poduku a za odgovor unaprijed smile78
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 21:05
Pa vidi sad je prihvatilo izmjenu - ravno je .

A ime ???? - jednostavno ne znam.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 19:09
TeaK,možda se previše lupašsmile148pa ti se okrenula slika,nama ostilami nije naopačke.Krasna je palmicasmile141
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 16:55
Nije naopaka, lijepa biljka, ali nisi napisala kako se zove.
RIJEKA

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 15:35
smile148 ne znam zašto je naopako???
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 15:33
Drago mi je Triša da sam te razveselila, ali koga cvijet ne razveseli???

A i sebe sam zato danas jako razveselila, kupila sam novi cvijet

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 19:46
U svoj dnevnih možeš zapisati da si učinila "dobro djelo" neobično si me razveselila, stigle trublje, sutra sadim, pa makar krampovi s neba padali.
RIJEKA

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2008 u 22:25
Danas mi je stvarno već susfalila zemlja između prstiju......

Kupila sam brdo novih tegli (naletila povoljno) i zemlje i glistala i.... ma svašta.

Kad sam došla kući više nisam izdržala i svo cvijeće koje sm u zadnje vrijeme kupila dobilo je dodatnu zemlju, naravno kvalitetniju od one iz dućana. U nekim teglama je totalno potonula i svašta nešto, tako da sam lijepo biljkicama dala novu i sad su sretne, a i ja sam sretna s njima.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2008 u 20:46
Da, čak je i kod nas bilo jako hladno, pogotovo popodne, pa vjerujem da ti se nije dalo vani nešto raditi, ali evo ti uvijek nađeš zanimaciju, dovoljno da tvoj dnevnik ne miruje.smile39
RIJEKA

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2008 u 19:51
Kako je vani stvarno hladnnnnnno, danas sam se malo posvetila kućnoj kolekciji, malo zalijevanja, malo rezuckanja suhoga, malo tepanja da bolje raste i tako. Onda sam prešla u hodnik na ono što čeka da izađe van i naravno podrum je ostao za sutra ili ponedjeljak.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9101112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.