Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sve što sam u posljednje vrijeem propustila m je divno, no ovi voćni tanjuri su me oborili s nogu, prekrasni su mi... odličnaj e i ova posljednja vaza za cvijeće...jel to color ink?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, super je vaza-čaša. Kad sam ju vidjela u friško iz pećnice, bilo mi je malo bed iza tog rada staviti moju kutiju.
Kakve su to color ink boje? Kako se zovu, gdje se kupe, koliko koštaju?
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Meni su jako lijepi i baš mi se sviđaju ovi preljevi/miksevi boja. Jako zanimljiv efekt!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,kako su se samo lijepo stopile boje.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ovo nije decoupage, ali da ne otvaram galeriju u ostalim hobijima, pogledajte ovu vazu:
Ovo su color ink boje. U prvobitnoj verziji bile su prozirne, ali nekako mi se nije sviđalo, pa sam prebojila bijelom i preko nje ponovno prešla colorom i dobila ovakve efekte.
Meni se jako sviđa i probat će još nešto raditi sa tim bojama.
kako se vama čini?
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I tanjur i boce -
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne boce,kao i sve ostalo sto uradis.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
tanjur je predivan,boce izvrsne-vrijedna si,vrijedna ovih dana,ide to tebi!
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Uf, boce su mi prekrasne, a ni tanjur nije loš.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I zadnji tanjur je prekrasan...a dobro si rekla: znaš ti i nešto drugo: boce više nego odlične!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
sve mi je lijepo, ali tanjur sa jelenima je poseban - jeleni djeluju trodimezionalno, kao da će potrčati. svaka čast majstorice
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kaže se uf kaj imaš dobrih radova. Boce su mi lijepe, ali tanjur s vočem zakon,.Tako je dobar.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() |
|
prekrasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
odlično, odlično, voćni je za čistu desetku
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
KAKO SU DOBRI!!!ovaj sa voćem me srušio na koljena!!
![]() |
|
![]() |
|
Zaista te idu ti tanjuri!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
divno iskombinirano i motivom i bojom...krasan je
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |