Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 165> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivno, kroz ove slike kao da je vjetar iz Bjelovara donio i do mene malo mio mirisa iz tvog dvorišta |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje tu sam ja samo sam imala manjih problema sa kompom sve je riješeno i evo novih slikica.
anči39 drago mi je da ti cvijetići napreduju, a što nije uspijelo u prvom pokušaju možda uspije u drugom ![]() za početak vam moram pokazati moj najdraži klematis armandi poklon moje drage prijateljice flavije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedino mi je žao što ne možete osjetit miris, vjerujte mi predivan je. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromelija dugo te nije bilo
![]() ![]() Ajmo prvo od loših vijesti one su kraće - vanilica, plumbargo, papigica i mumis nisu mi opstale
![]() Dobre vijesti tj. ono što je kod mene dočekalo proljeće - argapantus, ruselije , lantana, krumpirko, adam, hibiskus, anđeoske trube , zepharantes
![]() Valjda nisam ništa zaboravila
![]() Lijepo te pozdravljam i zahvaljujem još jednom na tvome velikom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Bromi, vijesnici proljeća su ti baš slatki a hibiskusi fenomenalni, lijepo je u ovo još uvijek tmurno i hladno vrijeme vidjeti bar malo boja!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni hibiskusi,predivnih boja
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Slažem se sa svima...stvarno su ti hibići prekrasni....moji ove zime nikakvi...tegle prevelike da stoje na prozorskoj klupici..jadni goli samo tu i tamo koji listić
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Bromelija ti si Kraljica Hibiskusa
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Hibiskusi su božanstveni, kukurjek također!
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma baš su ti krasni, ne znam koja mi je bolja ljepša
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hibiji su
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Misty moji hibiskusi su svi kućni i oni nemogu biti vani, a ovi tvoji su vanjski i ne brini se za njih normalno je da su im gole grane ali one će ozeleniti čim krene i ostala vegetacija.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Pred tvojim hibićima čovjek zbilja može ostati bez daha! A meni su rekli da podnose hladnoću i svi su mi u vrtu, goli, podrezani, jadni..
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hibići su fantastični! A ni drugo cvijeće ne zaostaje. Naročito božićni kaktus koji je još u punom cvatu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opet sam ti malo bila u posjeti i sve sto sam vidjela jako mi se dopalo ! Zuti hibiskusi su velicanstveni !
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve slike su krasne, a onaj žuti dupli hibić je ludilo!
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš si me zagrijala ovim lijepim slikicama,hibići su kao i uvijek prekrasni,proljetnice vroviruju ispod snijega,a božičnjak se još uvijek ne da!
![]() |
|
![]() |
|
hvala na pohvalama drage moje
![]() ![]() evo što mi ovih ponovno hladnih dana lijeći dušu ![]() ovako je krenulo ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ovdje možete vidjeti da ima snijega još uvijek ![]() pa tako i ovaj božičnjak još uvijek misli da je vrijeme cvijetanja ![]() ![]() a ponovno cvijeta i ovaj bijeli hibi ![]() a pri kraju je i kukurijek ![]() campanule pod snijegom ali one se ne bune ![]() kao niti zvončike, erike ![]() ![]() a sramežljivo proviruju vjesnici proljeća ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno koji hibić
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4849505152 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |