Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam drage moje
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bravo za solnicu!!!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kalla ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 35 |
Radovi su odlicni. Svaka pohvala za ideje. Solenka je pre dobra, sjecam se takove iz djetinjstva
![]() |
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Jako mi se sviđaju ovi posljednji radovi, vaza , solnica i ovi etuii su baš po mom ukusu.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidim ja da ti radiš lipe stvari,punom parom, po običaju,
al moram izdvojit vazu/ćup-štagod bilo, al super mi je! Odlično si skombinirala prvi i drugi sloj salvete. Baš je nekako fino, elegantno i nenapadno! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Predobro sve izgleda,ali zdjelice su moj favorit,baš prave umjetničke,bravo sarita.
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno,krasno draga moja ,redovno pratim tvoje radove i sve bolji od boljeg
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Malo lijepo i ukusno.
|
|
![]() |
|
solnica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
|
|
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Predivna je vaza, svaka čast!
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
hm..vaza ti je odlična. motiv mi se jako sviđa.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma kakvi komentari, zinula ja ko magare, predivna vaza. Misliš li ti malo stati da i mi dodjemo na red.
Ja sad radim neke okrugle kutije-prčkaram. |
|
![]() |
|
hvala svima na komentarima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Bokal je prekrasno vesel, kod vas je već došlo proljeće.
Glede fotografiranja, uvijek je najbolje slikati vani na dnevnom svjetlu s isključenim blicom, tada se boje najmanje promjene (iako moj fotoaparat i u tim uvjetima crvene tonove uvijek pojača) i slike ne budu mutne.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Prekrasno si preuredila bokal, baš mi se sviđa.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |