Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrt i biljkice su ti super...
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Dugo pokušavam sa sjetvom ljetnica ali zahvaljujuči vama dragi moji došla sam do rezultata.
![]() ![]() ![]() ![]() a jedan dio je već u ![]() mm je bio pravo vrijedan! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Još jedan lipi vrt za razgledavanje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ali ove sam slike morala ponoviti. Drago mi je da sam "gurala nos".
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za novitete
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si se ponovila,kakvo će to veselje biti kad procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Samo kratko da se pohvalim, danas sam se malo ponovila.
Ovo će bit moje prve ružice, drž te mi fige! ![]() Ima i još nešto, sitno! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posijala sam svašta nešto pa šta Bog da! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo o ja razgledala nove i stare stvari i poručujem s veseljem samo tako naprjed, uživat ću doći u tvoj vrt.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
to će biti lijepi vrt!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasan vrt, prekrasne slike .... želim ti dobrodošlicu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo mi izgleda prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasno, a onaj bijeli kameni zid je ludnica - jako mi se sviđa !
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Da pokažem dio svog seoskog vrta, još u nastajanju, što će i potrajat jer bit će uistinu puno posla.
Nešto novo nešto staro! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a bit će i povrća ![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujem na posjeti svima i obećavam još lijepih sličica, ali sam nešto u cajtnotu pa kad ova frtutma prođe i ja se dočepam mog kompa vidimo se!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobrodošla!
Ove tvoje slike su me podsjetile na prošlo ljeto u Makarskoj. Bili smo u kući na brdu iznad Makarske i sa jedne terase gledali more, a sa druge Biokovo. Već sam rekla da to svakako moramo ponoviti, osjećaj je prekrasan ![]() Cvijeće ti je krasno, a onaj cvijet pasiflore je poseban - uvijek mi djeluju nekako svemirski ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasna slika masline i biokova, zar ne, u pozadini!
slika me asocirala na, za mene, najljepšu pjesmu maslina je neobrana! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan pogled imas
![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Nisam vidjela ništa ljepše, ooooddddlllliiiiččččnnnnoooo jjjjeeee!!!!
Svaka čast, prelijepo je. |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kako prelijepe slike samo gledati i uživati bravo draga moja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |