Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da je to moguće, sad bih vam ga za inat svima poslala.... ![]() mali kaktus i arim ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepa snježna slika
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
izgleda da su kamelije popularne za ovu sezonu,prekrasna je zaista
snijeg ni po koju cjenu ne šalji sita sam ga a i svi ostali ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kakva je temperatura kod tebe, ima li snijega, je li zemlja još uvijek smrznuta?
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Vidim Smrcko da bi radila - prerano je još. Snijega kod mene nema, a kod tebe jako malo. Zemlja je smrznuta (na mjestima se polako odleđuje), temperature su preko dana lagano u plusu a ujutro -6 do -12 ![]() Jedina Lantana hvali snježnu sliku ![]() ![]() Sarajka, kamelija je lijepa i baš me zanima hoće li mi procvasti. Još uvijek je držim u kući u negrijanoj prostoriji. Jako je puhala bura pa sam je spremila, a i sada su jako niske temperature pa je bolje za sada da je na sigurnom. I kad sam već u "eteru": Bucek je prije par dana u oglasima spomenuo vrtni centar (u mjestu iz kojeg je Mali kaktus). Bila sam zainteresirana za tri sadnice voćaka - i evo ih već danas kod mene. Eto, možda nekome posluži ova informacija. Slika cvijeća nemam, ništa ne cvate......... ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma ja bi sadila grašak, a luk i salatu sam posadila u 15.01. Znam što misliš, ova je sa Marsa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Nataly napokon sam malo navratila kod tebe...Još uvijek je hladno iako nema snijega pa još ništa ne možeš raditi, zar ne? Kod nas je bolja situacija, ali sad je suho, bura je strašno osušila zemlju. Ja svaki dan idem sređivati novi vrt, a danas sam malo sređivala i stari. Baš mi je gušt , cijeli dan bi najradije bila vani....Vidijela sam ti kameliju, ne brini izdržljiva je ona. Ako je temp do -10 onda može biti vani, malo je omotaj i stavi u neki zaštićeniji dio, ali da ima svijetla...Cvjetati će kad bude toplije..Moje su sada počele ali još uvijek sramežljivo...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene , malo navratila... Vidim još ima snijega... Znam da ti ga je dosta ali zato je ljeto kod tebe raj1 ne može se sve imati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
došla sam te samo pozdraviti, vidim da ti sve još spava pod bijelom dekicom
ali sigurna sam da će za koji mjesec biti u punom sjaju i jedva čekam slike ali vidjela sam onaj tvoj prekrasan jedić, ne volim baš plave muškarce, ali zato padam na plavo cvijeće ![]() predivan je (bio), nadam se da će ti ove godine biti još raskošniji |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
[QUOTE=Nataly]
....I dalje nema ništa kod mene osim što je sinoć zabijelilo, pa vas lijepo pozdravljam uz još jednu snježnu sliku. ![]() ![]() [/QUOTE]Ovo je baš čudesno! Još da napišeš koja je to biljka? A kamelija je prelijepa!!!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Drage moje, drago mi je da ste svratile mada kod mene nema ništa što cvate (osim vrijeska - Misty, to je vrijesak na slici) Smrcko, ne mislim da si s Marsa nego se divim energiji i volji koju imaš. Jagoda, MiraK i Natalija - nema snijega kod mene nego je užasno hladno (jutros je bilo -8°) ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Polako mi se zima uvlači u kosti dok čitam tvoje izvještaje o minusima. Dojadilo je više! Već prije mjesec dana sam rekla: Još malo ... a ono traje i traje.
Lijepa ti je kamelija. A da vidiš kako su mojoj prijateljici (nedaleko tebe) lijepi rododendroni. Nekada nestanu pod snijegom, doslovno sanjkamao preko njih, a na proljeće - prava divota! Valjda će i kamelija biti takav junak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya moj rododendron je u jako lošem stanju. Ovo mu je prva godina kod mene i pretpostavljam da sam ga trebala zaštititi. ![]() Sunce proviruje iza brda, izgleda da će biti opet prekrasan dan. No, još uvijek smo dosta u minusu.. ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod mene jutros -2. Ide na bolje, na toplije!! Jel bar danju i kod tebe zatopli? Kod mene jučer 9 celzijevaca, a za danas i dane koji dolaze najavljuju i do 15,16 celzijevaca. Jeeee!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
preko dana je temperatura u laganom plusu i lijepo je sunčano vrijema. Jedino je ujutro.. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nataly.ja danas završila orezivanje ruža i grmlja,i ajd da probam malo motičicu u ruke,zemljica se odmrzava,znači sutra ću si priuštiti okopavanje cvjetne gredice
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....Nataly, i kod nas od nedjelje je hladno, uz vjetar nemoguce za raditi vanka...tek toliko da se utjesis...danas je malo popustilo...valjda ce i kod vas temperatura konacno preci u +....
![]() |
|
![]() |
|
I ja sam danas nešto radila, skakala po lopati uzalud. Kad naleti vlak sa putnicima pravim se da razgledam okolinu
![]() Zemlja je santa leda, nemam baš nade da će se skoro odlediti. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mali kaktus - s obzirom koliko ruža imaš, obrezivanje mora da je potrajalo ![]() ![]() Manči - preko dana nešto sitno temperatura bude iznad 0°, no još je prerano za nekakve veće radove. I Smrcko je rekla da je danas pokušala bezuspješno raditi u vrtu... ![]() Smrcko - pokušavala sam zamisliti scenu "skakanja" po lopati tj. razgledavanja okoline u trenutku dolaska vlaka... ![]() A ja sam danas vidjela Loru i Korijenko.....jela sam kivi i šlag, dobila biljčica za saditi...... ![]() |
|
![]() |
|
I dalje je kod mene u vrtu praznina. Zato šetam vašim vrtovima i uživam. Jedino što je sramežljivo počelo cvasti, to su visibabe i šafrani. Njih imam najvećim dijelom posađene u travi a ne u cvjetnjaku: crocus - šafran ![]() galanthus - visibaba ![]() Najveći razlog večerašnjeg posta je taj što mi je procvala kamelija. ![]() kamelia japonica ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |