Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
Korisnik
Poruka
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 21:09

Da je to moguće, sad bih vam ga za inat svima poslala....Wink

mali kaktus i arim smile167

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2011 u 23:02
Lijepa snježna slika Clap
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2011 u 15:12
izgleda da su kamelije popularne za ovu sezonu,prekrasna je zaista
snijeg ni po koju cjenu ne šalji sita sam ga  a i svi ostalismile169
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 20:21
Kakva je temperatura kod tebe, ima li snijega, je li zemlja još uvijek smrznuta?Smile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 21:40

Vidim Smrcko da bi radila - prerano je još. Snijega kod mene nema, a kod tebe jako malo. Zemlja je smrznuta (na mjestima se polako odleđuje), temperature su preko dana lagano u plusu a ujutro -6 do -12  Confused

Jedina Lantana hvali snježnu sliku Wink Svima je snijeg dozlogrdio iako će sigurno još pasti, tek je početak ožujka.. ..

Sarajka, kamelija je lijepa i baš me zanima hoće li mi procvasti. Još uvijek je držim u kući u negrijanoj prostoriji. Jako je puhala bura pa sam je spremila, a i sada su jako niske temperature pa je bolje za sada da je na sigurnom.

I kad sam već u "eteru": Bucek je prije par dana u oglasima spomenuo vrtni centar (u mjestu iz kojeg je Mali kaktus). Bila sam zainteresirana za tri sadnice voćaka - i evo ih već danas kod mene. Eto, možda nekome posluži ova informacija.

Slika cvijeća nemam, ništa ne cvate.........

smile78

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 21:50
Ma ja bi sadila grašak, a luk i salatu sam posadila u 15.01. Znam što misliš, ova je sa MarsaBig%20smile
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 00:58
Nataly napokon sam malo navratila kod tebe...Još uvijek je hladno iako nema snijega pa još ništa ne možeš raditi, zar ne? Kod nas je bolja situacija, ali sad je suho, bura je strašno osušila zemlju. Ja svaki dan idem sređivati novi vrt, a danas sam malo sređivala i stari. Baš mi je gušt , cijeli dan bi najradije bila vani....Vidijela sam ti kameliju, ne brini izdržljiva je ona. Ako je temp do -10 onda može biti vani, malo je omotaj i stavi u neki zaštićeniji dio, ali da ima svijetla...Cvjetati će kad bude toplije..Moje su sada počele ali još uvijek sramežljivo...WinkWinkBig%20smile
sutra je novi dan
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 01:28
Evo i mene , malo navratila... Vidim još ima snijega... Znam da ti ga je dosta ali zato je ljeto kod tebe raj1 ne može se sve imatiWink
Kamelija ti je prekrasna i zanm da si u brizi ali ti si sretne ruke pa se ne bojim za tvoje biljke!
smile78
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 03:44
došla sam te samo pozdraviti, vidim da ti sve još spava pod bijelom dekicom
ali sigurna sam da će za koji mjesec biti u punom sjaju i jedva čekam slike

ali vidjela sam onaj tvoj prekrasan jedić, ne volim baš plave muškarce, ali zato padam na plavo cvijeće LOL
predivan je (bio), nadam se da će ti ove godine biti još raskošniji
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 05:41
[QUOTE=Nataly]
....I dalje nema ništa kod mene osim što je sinoć zabijelilo, pa vas lijepo pozdravljam uz još jednu snježnu sliku.

Tongue

[/QUOTE]Ovo je baš čudesno! Još da napišeš koja je to biljka?
A kamelija je prelijepa!!! LOL 
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 06:43

Drage moje, drago mi je da ste svratile mada kod mene nema ništa što cvate (osim vrijeska - Misty, to je vrijesak na slici)

Smrcko, ne mislim da si s Marsa nego se divim energiji i volji koju imaš.

Jagoda, MiraK i Natalija - nema snijega kod mene nego je užasno hladno (jutros je bilo -8°)

Hug
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 06:51
Polako mi se zima uvlači u kosti dok čitam tvoje izvještaje o minusima. Dojadilo je više! Već prije mjesec dana sam rekla: Još malo ... a ono traje i traje.
Lijepa ti je kamelija. A da vidiš kako su mojoj prijateljici (nedaleko tebe) lijepi rododendroni. Nekada  nestanu pod snijegom, doslovno sanjkamao preko njih, a na proljeće - prava divota! Valjda će i kamelija biti takav junak!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 06:56

Hoya moj rododendron je u jako lošem stanju. Ovo mu je prva godina kod mene i pretpostavljam da sam ga trebala zaštititi. Cry  Znati ću za ubuduće...
Sunce proviruje iza brda, izgleda da će biti opet prekrasan dan. No, još uvijek smo dosta u minusu..Confused

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 07:00
Kod mene jutros -2. Ide na bolje, na toplije!! Jel bar danju i kod tebe zatopli? Kod mene jučer 9 celzijevaca, a za danas i dane koji dolaze najavljuju i do 15,16 celzijevaca. Jeeee!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 08:48

preko dana je temperatura u laganom plusu i lijepo je sunčano vrijema. Jedino je ujutro.. smile168
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 13:13
Nataly.ja danas završila orezivanje ruža i grmlja,i ajd da probam malo motičicu u ruke,zemljica se odmrzava,znači sutra ću si priuštiti okopavanje cvjetne grediceClap
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 14:50
....Nataly, i  kod  nas  od  nedjelje  je  hladno,  uz  vjetar  nemoguce za  raditi  vanka...tek  toliko  da  se  utjesis...danas je  malo popustilo...valjda  ce  i  kod  vas  temperatura   konacno   preci  u  +....Thumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 19:18
I ja sam danas nešto radila, skakala po lopati uzalud. Kad naleti vlak sa putnicima pravim se da razgledam okolinuLOL

Zemlja je santa leda, nemam baš nade da će se skoro odlediti.smilie_girl_349.gif
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 20:12

Mali kaktus - s obzirom koliko ruža imaš, obrezivanje mora da je potrajalo Wink. Moje ruže preko ljeta obole, otpadne im lišće. Očito ću od tebe i Flavije morati tražiti savjet što da radim da ih očuvam zdravima. Ako sam dobro zapamtila negdje si napisala da ih imaš 50.. smile39

Manči - preko dana nešto sitno temperatura bude iznad 0°, no još je prerano za nekakve veće radove. I Smrcko je rekla da je danas pokušala bezuspješno raditi u vrtu...Confused

Smrcko - pokušavala sam zamisliti scenu "skakanja" po lopati tj. razgledavanja okoline u trenutku dolaska vlaka...smile96

A ja sam danas vidjela Loru i Korijenko.....jela sam kivi i šlag, dobila biljčica za saditi......Wink

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2011 u 20:19

I dalje je kod mene u vrtu praznina. Zato šetam vašim vrtovima i uživam. Jedino što je sramežljivo počelo cvasti, to su visibabe i šafrani. Njih imam najvećim dijelom posađene u travi a ne u cvjetnjaku:

crocus - šafran

galanthus - visibaba

Najveći razlog večerašnjeg posta je taj što mi je procvala kamelija. smile213Da nisam pronašla CIF i da nisam upoznala Jagodu, vjerovatno sada ne bi imala kameliju. Kupila sam je 26.02., nekoliko dana je bila vani (čak i noću kada su temperature bile do -10°C). Potom sam je odnesla u kuću jer je bura nosila sve pred sobom. Sada je opet vani.

kamelia japonica

Tongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.