Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jagoda, hoćemo slike, Dado isto
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
I ja sam prošetala sajmom zahvaljujući vama.
Hvala svima na prekrasnim sličicama. Uživala sam u šetnji, pa se nadam da će biti koja sličica i ove godine. Pozdrav svima ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ovo je tako lijepo, ostavlja bez daha i bez teksta...
Volila bih jednom posjetit taj sajam... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala vam cure i poneki dečko.Dado hvala na slici sa drvenarijama za nas dekupažistocvijetoljupce.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Uživala sam gledajući vaše slike. Vidi se da ste uživale u dobrom društvu i još boljoj kupovini. Koliko vidim cijene baš i nisu bile povoljne.
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
nisu ni usli u bus
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kako ste se vi cure dobro provele, hvala na divnim slikama , a carina?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
tocno, Trisa, tamo se zapravo i ne vidi sve tako detaljno... ali nesto smo ipak upecale
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
MM mi je htio dati još novčića, a ja njemu kažem "neee, pa ja u stvari idem samo pogledati". Kakva glupača sam
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj put moram i ja prokomentirati i složiti se sa Nataly
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Kad vidim ove slike pomislim da mi je bolje (i puno jeftinije) da nisam išla... Morala bih proglasiti osobni bankrot. Hvala vam na prelijepim slikama... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hamara, bojim se da u Genovu neću moći, ali neka doći će i naša florijana, pa flora, pa Buzet, pa još neki planirani sajmovi - ima toga hrpa!
Miro bolje sam doživjela sajam preko tvojih slika, nego tamo uživo. Sada tek na slikama, koje su pravi katalog izložbe, vidim što sam još trebala i mogla kupiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hvala vam
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve je prekrasno.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Trisa ne znam dal ima vremena... ti znas kad je Genova
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divne slikice! Ponuda snova za nas cvjetoljupce.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
A ja sinoć mislila da je gotovo sa slikama. A jutros vidim: ima još!
E, pa cure, ja vam se divim. Ne znam kako ste kraj svog tog šarenila uspjele samo par komada izabrat. Ja bih vjerojatno bankrotirala da sam bila s vama! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
MiraK fantastične slike si napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sjednete i počastite se
![]() ![]() ![]() Toliko od mene, noć prođe a rano se dižem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |