Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 276277278279280 370> |
Korisnik | ||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eto, Anaida mi otela riječ iz usta glede drugog svijeta
![]() ruže u pupu? moje još sanjaju proljeće ![]() ali uvijek se oduševim tvojm vrtom draga ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Kod nas opet kiša i loše vrijeme, tako da će opet sve morati čekati ljepše dane. Još dugo ćemo čekati prve pupove ruža.....
|
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
mislim da ti nije teško palo obrezivnaje masline u prekrasnom ambijentu, kak oko tebe sve cvate i miriši
![]() |
||
![]() |
||
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
|
![]() |
||
toni
o Babotok,moj Babotok |
||
![]() |
||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
|
Prelijepo kao i uvjek!!!!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Ah....uvijek mi je lijepo kod tebe....
|
||
![]() |
||
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
|
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
gledam i guštam
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Jasmin,sedum, njevica, ostić, aloja, crveni burito - kolačić do kolačića, a ja na dijeti....ali teek od ponedjeljka, samo neznam od kojeg!!!!
Ruže su ti 4 mjeseca ispred mojih!!!! Joj, da sam ti bliže pa da baciš na mene onih 20 kila žute!!!! Opet samti lutala vrtićem puno, puno stranica unatrag, vidiš koje je doba, a ja jooošššš lunjam po vrtiću iz bajke!!! ! ![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]()
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
|
Ajme, ajmeee, krasno, krasno, prekrasnoooo!
Ljetni jorgovan već toliki, ruža će cvasti.... gotova sam!
![]() |
||
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
||
![]() |
||
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
|
Kod tebe sve uhvatilo zamah Kod mene još hladno. Mislila sam danas će biti lijepo i moći ću čeprkati u vrtu kad ono nigdje sunca i još jako hladno.Počeli su i kod mene zumbuli da cvijetaju a iberis tek sada napupao.Tako je to na kontinentu.
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Kod mene samo 3 C a kiša pada kao da je jesen....Ipak je na moru ljepše za biljke u ovo doba ....
|
||
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hvala vam dragi moji forumaši na posjeti, ovih dana nisam baš bila ni u vrtu ni na forumu, imali smo jedan veliki kongres Zagrebačke pivovare.
Nisam slikala cvijeće, ali ovaj put jedan vic i malo koreografije iz hotela na temu: Žuja je zakon Kaže muž ženi: "Ja ovo više ne mogu trpiti ili ja ili piće" Žena odgovara: "Žuja je zakon" Najgore od svega je to što su vic ispričali muški! ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Pa ni pivica nije loša, ali štrajkaš sa vrtnim slikama
|
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
ajde baš mislim o tebi šta si tako zaposlena kad te nema na cvjetne teme
![]() ma ne može ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Prekini štrajk - hoćemo slike vrta
![]() |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
slike...slike.....????
|
||
|
||
![]() |
||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
draga Lantana sinoc kao da sam bila kod tebe gledajuci film
![]() |
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 276277278279280 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |