Matilda - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 06:25 |
Sjeme visokih cinija imam ja! Javi mi adresu na pp, molim te.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
manči i milica drago mi je da vam je sretno stiglo, a nadam se i ostalima. ako nekome nije neka mi se javi na pp.
a evo i moje liste želje: tražim ako netko ima viška - sijeme visokih cinija ( ne mogu nikako naći svoje od prošle godine ![]() ![]() - sadnice jastučastog zvijezdana plave i bijele boje - sadnicu ili sijeme visokog pakujca duplog cvijeta roze ili plave boje - jastučasti phlox plave boje - pelcer afričke ljubičice crvene boje |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Matilda, najljepše zahvaljujem na poslanom sjemenu...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....matilda, sve je stiglo u odlicnom stanju....hvala puno....napisi mi sto da ja tebi posaljem!!???
...da li te zanimaju ruzmarin, aloje, juke, agave?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
hvala
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
frida naruđba zaprimljena
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja bih graničicu..nisam sigurna da su moje preživjele zimu jer još ih nema vani, a mislim da su trebale već...
|
|
![]() |
|
milica imam još sjemena digitalisa, samo mi javi adresu na pp
gospina trava javi mi adresu na pp da ti ih mogu poslati |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bilježim se za graničicu, nudim niski aster lila boje
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tko ima sjemena digitalisa? Ja imam rabarbaru, lunariju i sjeme ukrasne tikvice u obliku boce. Tko želi neka pošalje adresu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
imam i ja puno ako neko treba
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
imam viška sadnica ove graničice, pa ako netko želi neka mi se javi na pp
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ima još sjemena digitalisa i lupina
antonija pošalji mi adresu na pp |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ima li još sjemena digitalisa?
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
LOVRO naruđba zabilježena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Znam da je prošlo već puno vremena od Vaše ponude, no da li još ima što od ponuđenog???
Takođersam vidjele negdje Vaše čuvarkuće, da li bi i njih mogli poslati? Unaprijed hvala! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Angel nemaš se razloga crveniti, zato smo tu da pomognemo jedni drugima.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
draga matilda mene pribilježi za sve..znam lakoma sam...
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Čekam |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
matilda ti si legenda baš si me obradovala javim kad stignu.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |