Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:33
jeeeeee napokon slikice smile214

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:21

Biram danas ovu sliku, domaći pitomi krajolik, izgleda kao da je tu priroda sve sama napravila a znam koliko je tu uloženo truda.

Hvala ti draga na pivi, nisam ti ja baš neka pilica, poslije čaše pive mogu ravno u krevet. Radije čaša dobrog crnog vina.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 19:02
Vidim, vidim da je velika potražnja za proljećem, danas ću vam ispuniti želju, puno sam slikala LOL

Otok, ma nije sve ni u cvijeću, samo za tebe jer ti imaš puno cvijeća LOLWink

Mari, ma neće ti već niko bevandu, samo deru po pivi i svi imaju veliki štumak Wink

Enrikova nona, i ja sam gledala film Posljednja volja, a sjećam se i kad su ga snimali, bili su to sretni dani, kad bi moga vratit vrime Embarrassed, ima prekrasnih kadrova sa Vidove gore i Zlatnog rata. Film je baš za turističku reklamu.

Anastazija, Milica7 R. Sara, evo danas puno slika...

Iz padine

Donji vrt

Timijan miris limun

Leonotis - preživio zimu u zemlji i tjera nove listiće, nadam se da će cvasti

Heba

Ima još, malo za sutra, evo ode katamaran, a opet je počelo puhati nije davno LOL

život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2011 u 18:39
gdje si zapela, draga moja?
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 09:55
draga Lantana sinoc kao da sam bila kod tebe gledajuci film smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:43
slike...slike.....????
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2011 u 08:22
Prekini štrajk - hoćemo slike vrta  smile225
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:43
ajde baš mislim o tebi šta si tako zaposlena kad te nema na cvjetne temesmile121koja je to fora da se u Dalmaciji tolko promovira piva,
ma ne možesmile223 bevanda je zakonsmile90
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:35
Pa ni pivica nije loša, ali štrajkaš sa vrtnim slikama
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 22:00
Hvala vam dragi moji forumaši na posjeti, ovih dana nisam baš bila ni u vrtu ni na forumu, imali smo jedan veliki kongres Zagrebačke pivovare.

Nisam slikala cvijeće, ali ovaj put jedan vic i malo koreografije iz hotela na temu: Žuja je zakon

Kaže muž ženi:
"Ja ovo više ne mogu trpiti
ili ja ili piće"

Žena odgovara:
"Žuja je zakon"

Najgore od svega je to što su vic ispričali muški!

život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 11:59
Kod mene samo 3 C a kiša pada kao da je jesen....Ipak je na moru ljepše  za biljke u ovo doba ....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 11:06
Kod tebe sve uhvatilo zamah  Kod mene još hladno. Mislila sam danas će biti lijepo i moći ću čeprkati u vrtu kad ono nigdje sunca i još jako hladno.Počeli su i kod mene zumbuli da cvijetaju a iberis tek sada napupao.Tako je to na kontinentu.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 23:18
Ajme, ajmeee, krasno, krasno, prekrasnoooo!
Ljetni jorgovan već toliki, ruža će cvasti.... gotova sam!

smile39

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Ožujak 2011 u 21:57
smile39
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Eh...eto mene i na Brač hehe....što reči...ostiči, aloja, sedumi...sve ti izgleda predivno....Oduševila me slika mora...tako je predivno plavo...molim te za ime ove biljkice...
ovako nešto nikada nisam vidjela,jako interesantno,zanimljivo i lijepo...što je to?
smile196 smile39
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Ožujak 2011 u 03:08
Jasmin,sedum, njevica, ostić, aloja, crveni burito - kolačić do kolačića, a ja na dijeti....ali teek od ponedjeljka, samo neznam od kojeg!!!!

Ruže su ti 4 mjeseca ispred mojih!!!!

Joj, da sam ti bliže pa da baciš na mene onih 20 kila žute!!!!

Opet samti lutala vrtićem puno, puno stranica unatrag, vidiš koje je doba, a ja jooošššš  lunjam po vrtiću iz bajke!!!
!smile142 mi posebno prija u tvom vrtu, makar u ovo doba!!!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 22:13
gledam i guštamSmile.
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2011 u 08:20
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Eh...eto mene i na Brač hehe....što reči...ostiči, aloja, sedumi...sve ti izgleda predivno....Oduševila me slika mora...tako je predivno plavo...molim te za ime ove biljkice...
ovako nešto nikada nisam vidjela,jako interesantno,zanimljivo i lijepo...što je to?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:45
Ah....uvijek mi je lijepo kod tebe....
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:42
 Prelijepo kao i uvjek!!!!!!!!!!!
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Ožujak 2011 u 22:22
smile71
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,468 sekundi.