Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Triša piše dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Triša piše dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 40>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 22:01
Joj Triša, čini mi se da ćeš imati previše biljčica,a jadna tismile182. Izgleda da bi bilo dobro da se dogovorimo kako da ti pomognemo i ponešto "ulovimo"smile96smile96smile96smile96smile96
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 12:44
Pa ja sam mislila neku puzavicu, možda onu ljubičastu ,koja nema baš neki atraktivan cvijet, ali Mikica misli kako bi bilo lijepo dragoljub, a imam ga - izniknuo mi je- sad sam u dilemi, možda i trilemi, daj iti neku ideju. Mogla bih ga dignuti na neki kamen-grotu ili objesiti?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 12:23
Baš ovakvu kantu imam i ja i ove zime je procurila. Hajde posadi nešto da mogu ukrasti ideju.
Na vrh
alkemicar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alkemicar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 11:11
Triša Thumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 09:30
Dragoljuba imam u ovim čašicama hrpu, osim noćuraka, cinija , kosmosa, nekih plavih zvjezdica, znači da stavim dragoljub-baš bih mogla- točno treba biti nešto šareno iveselo.
RIJEKA

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2008 u 08:31
O pa to je pravo klijalište.Koja si ti vrednica,ma izgledat će ti vrt bajno.A za zalevalnik bi možda trebalo nešto veselo,šareno puzajuće....Možda dragoljub....
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 22:33
Svaka ti čast Triša!  Vrt će sigurno izgledati fenomenalno!  smile89         Ono u većini su peruanski noćurci?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 22:02
Hvala djeco, danas ja oper u Pevec i donijela irise i frezije - sutra ću posaditi lukovici, a napunila i jedan stari zalivalnik zemljim-ima sigurno 10 litara, pa sad smišljam što u njega staviti - nešto puzajuće-viseće, morat ću izgleda opet u nabavku.
Biljčice isklijale skoro sve i dobro napreduju. Brojila posudice-ima ih oko 150, a u nekima su po dvije biljke, i jiš u vrtu. Moja je procjena preko 300
malih živih cvjetića.

RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 19:58
Navijam za kale, svi ćemo im slati dobru vibru pa da vidiš kak će biti lijepe.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2008 u 16:52
Hej, kale su predivne! Ma, uveselit će one kako tebe tako i nas Wink
Triša, oko čuvarkućica stavi sitnije kamenčiće pa će ti se brže širiti, to je iz iskustva moje mame... kad je to učinila one su "ponorele" i očigledno se širile, valjda im kamenje toliko odgovara!!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 18:42
Ma Triša uz ovoliko naših dobrih vibracija moraju niknuti i uveseljavati i tebe i nas svojim cvijetomsmile187
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2008 u 14:49
Ja jednostavno kad vidim vrećice s cvijećem nisam normalna. Danas sam tako bila s prijateljicama na kavi i prošla uz Konzum,  misleći neću gledati, ali nemoguća. Diobili vrećice s gomoljima kale i ja naravno kupim i odmah po dolasku doma zasadim. Sad mi treba molitva, jer u temi kala vidim da to ne ide tako jednostavno.

RIJEKA

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 22:09
Znaš kaj, skoro da ti je ovaj kamenjar sa stazicama ljepši od moga na stolu, mislim da ću morati nešto poduzeti u svezi glede toga. Izgleda famozno a mogu si već zamisliti kakva će to biti divota za mjesec dana. Bravo
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 19:23
Nemam baš nešto važno za zapisati, ali kako je danas 29.2. pa ću na taj datum morati čekati još 4 godine, evo ipak nešto.
Zahvaljujući Andrei danas dobila i posadila čak 4 crvene čuvarkuće, jako su mi slatke i pjevat ću ima ujutro i naveče, da se uhvate i što brže rašire.

RIJEKA

Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 18:46
Draga Triša, uvijek nešto novoga.

Vrt je sve ljepši i ljepši i sad još samo da se sve rascvijeta ...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 12:23
Drage moje, ja sam sretnica što vas imam. Da niste nikada otišle s ovog foruma.Mi smo tim i to pravi.
RIJEKA

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Veljača 2008 u 08:38
Čudila bi se da je prošao jedan dan a da Triša nešto nije  prekopala,zasadila i sl.smile161
Xenija,samo ti piši,slikice ubaciš kasnije.Ma mi smo toliko maštovite da nam ni slike ne trebaju,sve to u glavi odmah posložimo uz tekstsmile187
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 21:58
Ma, xenia, ja sam već rekla da neću čitati Trišin dnevnik, uvijek nešto zgodnog ubaci da moram ostati smile203
Samo xenia hrabro...
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 21:51
E Triša baš ti zavidim. Mene uvijek poslije Nove godine uhvati proljetna groznica, crtam plan povtrnjaka, pripremam posudice i sjemenje ali nema još dovoljno svjetlosti i ako posijem prije veljače ne napreduju dobro ni na prozoru. Ovaj tvoj dnevnik me oduševio . Moram i ja početi pisati svoj samo nemam tako lijepe sličice i toliko kamenja
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2008 u 21:47
Da ne bi ispalo da danas nisam ništa radila, evo ukratko: Posadila sam lukovice dalije, crvene i bijele, stavila sam ih u vrtić  kraj anđeoskih trublji i hortenzija - valjda će svi imati mjesta, vrtić je velik i podjeljen na tri djela.
Napravila sam još jedan novi vrtić i nasipala ga zemljom, a posijala sam dvije vrećice slaka i jednu vrećicu cinija direktno u vrtić.

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.