Majolina - moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wowww!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
nekak su mi velike ove okomite slike, jel bi mi tko mogao reći na koliko ih moram smanjiti da nisu tako velike?
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
pošto nisam nigdje uspjela naći odgovarajuće teglice za svoje bambuse,
morala sam improvizirati i tako su od boca coca-cole nastale moje teglice. ne znam koliko se vidi, al radila sam pittorico bez retardera (eh to je bilo brzo tapkanje),nadam se da vam se sviđa.... ![]() a imala sam i malenog posjetioca, baš mi je bila slatka i morala sam vam je pokazati ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Jaja i mali pitarići, slatki baš slatki
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
super jaje!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
Preslatki radovi, leptirici su medeni!
|
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
a hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Majolina - ova zadnja kutijica je preslatka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Divan zidni svitak!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sad tek vidim koliko me dugo nije bilo,prvo-dobro došla!ima Maredelmare pravo-ni početnici nisu što su nekad bili,po ničemu ne bih zaključila da si početnik jer radovi su ti prelijepi,jako dobra izvedba a ideje-ludilo!!!
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
kutija za nakit, nema se šta reći, ja uvik puna pitanja. Kakav ti je to kist aerbrush???
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
I ova kutija je predivna, bravo .
![]() |
|
http://aleks-pogledkrozmojuprizmu.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Znaššto ti si se jako jako zarazila, to ti je teška bolest, ali mislim da češ sve to izdržati, kao i mi svi.
Radovi su ti jako jako dobri, ona zelena kutija je perfektna. Samo tako nastavi. Dobro došla u naše društvo. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasna kutija,bravo majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
za početak zahvaljujem se svakom divnom komentaru, zaista dajete puno poticaja za radit još i još i još....
ova kutijica već dugo stoji na mojoj polici nedovršena jer je čekala lakiranje i kad se je napokon polakirala ispala je katastrofa. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |