Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Proljeće je i u tvoj vrt donijelo raskoš! A ova sasa, prvi put je vidim, tako je neobična i zbilja prelijepa! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nataly, u mom vrtu cvjeta neki jastučac za tebe
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma neka je i kod tebe zašarenilo, bilo je već i vrijeme
![]() Znaš da sve mislim da sam ti dala arabis a ne onu drugu bijelu kamenjarku (ove mi je godine jako slaba, ostao mi je jedan mali grmić)
Sad kad su se rascvale vidim odkuda sam kopala.
Ali znam gdje sam ju kupila pa ako se ne pomladi imam gdje nabaviti novu....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj je vrt baš pravi gorski... Cvijeće predivno.....A još imaš u blizini i prirodni rasadnik!
![]() Ljubice su pikirane. Jučer sam ih slikala, ali neću pokazivati dok ne vidim da su se primile. Posloženi su važići u kontejneriću, pa ćemo vidjeti....
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
došlo pravo proljeće i u gorski vrt, sasa me oduševila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Samo da ti na brzinu mahnem!
Toliko vrtova, toliko divote za pogledati, a ja ne stignem šetat. Pa sam odlučila ovaj put probat malo protrčat kroz vrtove. Sasa mi je prekrasna, i ja sam je nabavila ali bijelu. I sve drugo za 5+! Do sljedećeg trčanja kroz tvoj vrt, mah mah! ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
smrcko - vidjela sam u Vratima da su ove godine isti jaglaci procvali čak i prije nego kod mene. Žao mi je što imaš tolike gubitke. Kod tebe je veliki nedostatak vjetar. Anastazija, Belina, misty, Antonija - sasa je drugu godinu kod mene. Najprije sam je izgleda posadila na krivo mjesto pa prvu godinu nije bila tako lijepa. Lani sam je presadila na ovo mjesto i zadovoljna sam. Gioiaa, waterlily, moon, Sarajka - hvala vam.. Jagoda - moram priznati da sam zadovoljna sa sasom tako da ću vjerovatno s vremenom upotpuniti kolekciju i drugim bojama. Za bijelu još nisam čula, hvala na informaciji. Nadam se da sam ti iskopala čepljez a da nije neki drač (jer kad sam iskopavala za druge cure bio je u fazi odmah poslije cvjetanja pa sam točno znala gdje se nalazi). Ako budem prepoznala likovac do iduće kave (jer više neće biti cvijeta) donijet ću ti grančicu da je pokušaš zakorijeniti. LeoNata - okućnica je velika tako da biljke baš ne dolaze do izražaja. S vremenom će se valjda dovoljno razmnožiti. Uživam ali imam i jako puno posla, dan mi je prekratak za sve obaveze... Triša -dobro mi pazi na jastučac Korijenko - već ti 10-ak dana dugujem odgovor ![]() Bigmama - nemoj prebrzo trčat, odmori malo.... Baka - zar nemaš dovoljno posla sa svojim biljkama pa si se počela brinuti i o mojim?! Svaka ti čast! Vidi kako napreduje ona jedna jedina koju sam uspjela ne uništiti (jako sam vesela što napreduje) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Evo par sličica biljaka koje cvjetaju unatrag tjedan dana. - ne znam koja je biljka ispred žutog jaglaca ![]() - Viola sororia Rubra (ljubičica) ![]() - muscari ![]() - muscari i jaglac ![]() - procvao je neki minijaturni tulipan ![]() - uskoro će procvasti dicentra (srdašce) ![]() - vinca minor (mali zimzelen) ![]() Nastavak slijedi... |
|
![]() |
|
S obzirom da je sasa mnogima zapela za oko, evo je u punom sjaju tj. u kombinaciji s plućnjakom - Pulsatilla Vulgaris Rote Glocke ![]() - Pulmonaria Blue Ensign ![]() - zajedno sasa i plućnjak ![]() - i na kraju narcisa ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I meni je zapela za oko tvoja posebno lijepa sasa
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je sasa je divna ali i ostalo je
![]() A ljubica? Pa moje neke su relativno brzo procvale nakon ovakve "sadnje" a jedne se spremaju tek sad, nakon godinu dana. Kako su to bili listići od Triše, nemam pojma što će se "izleći". Važno je samo da krenu s novim, makar jednim listićem.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo kod tebe!
No, moram poslikati tvoje cvijeće kod mene da znam što ima?!
Kako nisam zapisala sve sam zabooravila!
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
jako lijepo u tvom vrtu,pozdrav
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Meni je pulsatila prekrasna. Kako se razmnožava?
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživancija je i kod tebe u gorskom vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Svašta pomalo,predivno
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prelijepa ti je sasa, baš je u punom sjaju! imam i ja istu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nije me bilo neko vrijeme, a kod tebe se sve lijepo rasvjetalo. Sasu nisam nikad vidjela uživo, a ti si je tako lijepo snimila da izgleda fantastično!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bome se i kod tebe lijepo rascvjetalo
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |