Pordenone sajam cvijeća-slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101112 |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da, da... kao što cure rekoše predivne slike, ali nam otkri i tajnu što je završilo sve u ruksacima i vrećicama!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
PJEKJASNO........ to je sve što mogu reći, a samo si mogu zamisliti što je sve završilo u vrećicama i ruksacima.
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa i ja sam ostala bez teksta zaista je sve super . da lije cvijeće bilo skupo .što se najviše kupovalo između naših posjetitelja .
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
predivne slike sa predivnog sajma!!! A i ponovili smo se sa predivnim primjercima... bilo je znojenja na granici ali uspjesno obavljeno....
stavljam i ja svoje slikice za koji tren...
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
pardon sliku nisam stavila, tako da se tekst gore nadovezuje na ovu sliku
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
i još malo slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ovo zadnje sam kupila sebi,mini phalenopsisi( stavila sam Donat da možete usporedit visinu) i Masdevallia (tj. barem tako piše na onom kartončiću, nadam se da to nije ime tvrtke
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
evo, bilo je stvarno krasno, jako puno cvijeća.
zadnji put sam bila prije 4g., i bogme u odnosu na onda, sajam dobiva moje pohvale.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i bilo je prekrasnih leptira, ovo je moja ruka...(jupi)
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 101112 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |