Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 125> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Još malo i prva azalea će krenuti sa cvjetanjem,jedva čekam (traje kratko, ali je slatko)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hortenzija je isto već dosta zelena
![]() ![]() ![]() ![]() vinca ![]() spiree ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Evo mog javorka, zagrnuo se listićima
![]() i drugi ![]() i treći ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tisućiti post slavim sa hrpom kamenja !
Traže se robovi za kotrljanje par tona kamenja ! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Netko će ti biti jako zavidan
![]() |
|
![]() |
|
Stigao mi je novi posao (ne zna se ko je tu lud, umjesto da se vikendom odmaram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je za moj novi kamenjar ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šmrcko, kaj ti nisam ja poslala vince?
|
|
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
jako,jako lijepo. Vince potpuno pripadaju ovamo ispod čempresa.I sve ostalo ti je divno.....
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jednostavno savršeno!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Danas sjedim u parku i nešto me zove iza leđa, kad takva niska rascvjetana vinca. Mislim da je nemam, i sjetim se kako je tvoja ljepa. Izvučem si pelc
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovog puta u krasnoj šetnji izdvajam eunimuse... baš su me oduševili!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako je tvoje dvorište lijepo. Ja ti drugo nemam što reći.
Izašla sam iz njega opuštena, smirena ... Zaista, ne lažem...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Oduševila si me, prekrasno je
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga evo me malo k tebi. Šetam, šetam tvojim zelenim rajem i uživam. Našla bi ja tu svašta za sebe, ali ne smijem moram biti pristojna, a nemam ni mjesta u dvorištu.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kod tebe je predivno prosetati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš su ti prekrasno izkombinirane biljke i jako su bujne.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zeleno-cvjetni raj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |